Skip to main content
  • 5.12.2014.

19 godina Ambasade Gavioli

Vizionari koji su zamislili njezinu sliku, ostvarili su bezvremenski spomenik, koji okuplja plesne entuzijaste već punih 19 godina.

Piše: 


Kao što je Fetch The Vibe team za ovu posebnu večer, točnije u subotu 20. prosinca za veliki rođendan Ambasade Gavioli najavio u goste dolaze Magda, Marc Houle, Miss Jools, Dejan Miličević i Reclame, dok će slovenske boje braniti Tomy DeClerque.
{youtube}x_XqSc4JsL4{/youtube}

Svoja vrata institucija Ambasada Gavioli otvoria je po prvi put 20. prosinca 1995. i spustila u svoje "tijelo" potpune strance, koji su se tijekom vremena u njezinu dušu potpuno zaljubili i ostali zaljubljeni sve do danas.

Pravim imenom Magda Chojnacka u nepunih sedam minuta govori o svome životnome putu na kojem se našlo nekoliko zemalja i gradova. Potreba da se uvijek iznova prilagođava novom okruženju konstanta je Magdina života. Kada joj je bilo 9 godina, njezina je obitelj preselila iz Poljske u Detroit koji joj se onomad činio poput pakla.
{youtube}7kxnWXFDbeA{/youtube}

Godinama kasnije, kada ju je pod svoje uzeo Richie Hawtin i postala jednom od članova Minus ekipe, Magdi je to sve odjednom bilo previše i htjela je odustati od svega. S vremenom Magda je nadvladala svaki izazov i postala nezaobilazno ime svjetske scene, iza nje je desetak izdanja, a zajedno s Marcom Houleom i Troyem Pierceom vodi label Items & Things.

Kako biste se bolje pripremili za ovaj rođendan, možda ne bi bilo loše da pogledate prošlogodišnju proslavu s Lucianom i Kanzyaniem u glavnoj ulozi. Snimka traje 140 minuta. Pretprodaja 23 €, na dan 28 €. Ulaznice kupite u Eventim.hr ili na prodajnim mjestima Petrol, Europetrol, Interspar, Atlas Airtours, Tisak Media, Exclusive Change, Dallas Music Shop.
{youtube}i4LO8omi5wM{/youtube}

 

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop