Skip to main content
  • 17.03.2009.

20.03. Bass Invaders @ Aquarius A2

Osim proljeća, stiže nam i zvijezda čija se karijera nalazi u uzlaznoj putanji, koju ćemo s ponosom predstaviti zagrebačkoj publici. Billain! Vizionar koji započinje svoju umjetničku priču već u 8 godini života, crtajući slike koje odišu emocijama, životom i krajolikom sutrašnjice, nakon čega otkriva kako je zvuk poveznica koja nedostaje da bi cijela priča bila objedinjena u skladan motiv. Započinje njegovo istraživanje. Počevši kao jedan od prvih live-act DJ-a u Sarajevu, postao je instantno poznat sa izjavom da se ne boji eksperimentirati s ponuđenim glazbenim pravcima. Krenuvši od minimal techna, hip-hop-a pa sve do drum&bass-a, s kojim se upoznaje 2000. godine, započinje producirati i eksperimentirati sa ponuđenim zvukovima koji ga ispunjavaju i dan danas.

Kao što se iz priloženog može zaključiti, očekuje nas jedna mračna i energična večer. Večer kojom pozdravljamo dolazak proljeća i istjerujemo zle duhove. Budite dio još jednog bassinvaders! serijala, pustite sve iz sebe i doživite katrazu plešući kao da ne postoji sutra. Dođite.

Cijeli događaj će medijski popratiti ekipa sa Transmeet.Tv Internet televizije, s kojom zaokružujemo uspješnu suradnju te se priključujemo serijalima znanim kao Transmeet.Tv promo party. Video reportažu u punom formatu ćete moći pogledati na www.transmeet.tv.

Piše: 

{snippet 1}

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
schulz mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop