Baner

6. izdanje Hawaii Beach Partya na Pašmanu ove subote

Utorak, 16 Srpanj 2019

I dok travnata suknja vijori na vjetru, dok rukama radiš onaj mali val, cvrčci pjevaju pjesme svojih ljudi i kosa ti je puna soli, kažeš "Aloha" ravno ovdje u vlastitoj Lijepoj Tvojoj.


Pacifik je predaleko ali Pašman nije, a Hawaii Beach Party se vraća sa šestim izdanjem. Kako si dobio ove lokalne Hawaii-e u žiži ljeta? Onako kako priča obično kreće - vrijednim ljudima u pozadini. Nekoliko mladih entuzijasta željelo je za svoj otok više - nešto ugodno, lepršavo, ljetno, a opet žestoko i duboko, nakrcano energijom i ritmom.Gdje tražiš ovu ljetnu krišku raja, bezbrižnosti i glazbe? Kada se usidriš u neki pašmanski cimerfraj pitaj ekipu gdje je Tkon i plaža Poljane i lokalna ekipa će te uputiti da se prošećeš 15-ak minuta od centra i trajektne luke. Kažeš hvala (ovo je obvezno) i usmjeriš nožne palce putem ovog izoliranog pijeska, dođeš oko 14 sati u subotu, 20. srpnja, nabaciš cvjetni vijenac oko vrata, srkneš nešto s kišobranom i usidriš se pod zvučnik. Plešemo sve do 5 ujutro a s tobom su u soundtrack ljeta i za jahanje briga daleko od tebe u zalazak sunca:

DJ Ivan
DJ Karlo
DJ Antonio
Mandich brothers
Inis Bahić


FB Event: Hawaii beach PARTY

Dođeš nam u ovaj divni ćošak Pašmana baš sasvim free, baciš vjenčić oko vrata, napraviš jedan transverzalni val od jednog do drugog malog prsta ruke, srkneš nešto hladno iz kokosa i spreman si. Havaji su stanje uma više nego mjesto. Dobro nam došli na Hawaii beach party!
 

6. izdanje Hawaii Beach Partya na Pašmanu ove subote