Skip to main content
  • 4.06.2007.

6 novih imena na Hartera3 Festivalu

"Hartera3 Festival" – najznačajniji ovogodišnji nacionalni festival urbane glazbe uvrstio je na popis izvođača 6 novih imena. U petak, 08. lipnja najavljen je "Radio 101 Dj Floor" na kojem će nastupiti Eddy Ramich (Kontrapunkt/Radio 101), Frx (Blackout/Radio 101) i njihov riječki domaćin Fryer. Subota, 09. lipnja rezervirana je za "DUB Floor".

Piše: 

Tu će svirati tri zagrebačka Soundsystema:Bass Culture Soundsystem, Jahstice Soundsystem i Zu-Bam (Trip To Zion). Podsjetimo, treće izdanje festivala nudi 20 sati vrhunskog programa na 2 floora u spektakularnim prostorima Hartere, bivše riječke tvornice papira! Glavne zvijezde prvoga dana festivala su dva globana DJ superstara: Steve Lawler-jedno od najvećih imena house glazbe i Darren Emerson -bivši član Underworlda, koji, među ostalim, potpisuje i planetarni hit "Born Slippy" iz kultnog filma "Trainspotting". Osim njih će nastupiti i finski mad-boy Jimi Tenor sa svojim afro-beat bandom Kabu Kabu i minnhenska house ikona DJ Linus. Drugi dan donosi londonsku break-beat atrakciju Dub Pistols, koncertnu bombu – uskrsnuće Laufera uz snimanje live-materijala, te kremu regionalne scene – Rundek Cargo Orkestar, Edu Maajku i Darkwood Dub uz riječko pojačanje, Morso.

Vrata Hartere obje večeri otvaraju se u 20:00 sati, a program traje do 06:00 ujutro! Ulaznice po cijeni od 90 kuna za dnevnu, odnosno 150 kuna za dva dana mogu se kupiti od 10.05. u Dallas music shopovima, u sustavu Eventima (Hr i Slo) i na riječkom kartomatu na Korzu.

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk