Skip to main content
  • 12.01.2016.

6 sati techna u Q Baru!

Liburnska obala 6 u subotu je rezervirana za party u režiji Torresa, Andrologica i Navija.

Piše: 

Torresdubrovački deep house/techno DJ i producent te šef BitchBlack kolektiva koji se bavi organizacijom klupskih večeri, a ujedno funkcionira i kao booking agencija, glavni je akter subotnjeg partyja u zadarskom Q Baru.

Društvo će mu za pultom praviti Andrologic i Navi. Andrej Božić, poznatiji kao Andrologic, zadarski je DJ i promotor koji je zajedno s Monyjem prije 10 godina pokrenuo grupu "Manifest", projekt namijenjen promociji elektroničke glazbe i kulture. 2014. godine započinje kolaboraciju s Andix labelom, koji izdaje njegove prve producentske uratke. Prošle je godine u Q-Baru pokrenuo novi klupski program, Andrologic and Friends, koji se održava jednom mjesečno. Ivan Kapetanović – Navi rodom je iz Pule, ali živi i djeluje u Zadru. Osim DJ-inga, Navi se potkraj prošle godine počeo baviti i organizacijom evenata u sklopu projekta Bunker C47 koji je pokrenuo kako bi među Zadranima reanimirao atmosferu i scenu 90-ih godina.

Torres, Andrologic i Navi sa svojim DJ mandatima u Q Baru startaju u subotu (16. siječnja) u ponoć!

FB event: https://www.facebook.com/events/492898497556918/

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2