Skip to main content
  • 20.03.2008.

9 godina Kontrapunkta u Aquariusu

Kontrapunkt, jedna od najdugovječnijih, a istovremeno i glazbeno najznatiželjnijih zagrebačkih klupskih večeri, slavi 9. rođendan. Prateći svjetske klupske trendove i novitete, upravo je Kontrapunkt Zagrebu predstavio široku paletu novih glazbenih pravaca iz raznih kutaka svijeta, i istovremeno istražujući  glazbu starijeg datuma,  pritom orijentiran ponajviše na „black music“. Rođendanski party održat će se na dva plesna […]

Piše: 

Kontrapunkt, jedna od najdugovječnijih, a istovremeno i glazbeno najznatiželjnijih zagrebačkih klupskih večeri, slavi 9. rođendan. Prateći svjetske klupske trendove i novitete, upravo je Kontrapunkt Zagrebu predstavio široku paletu novih glazbenih pravaca iz raznih kutaka svijeta, i istovremeno istražujući  glazbu starijeg datuma,  pritom orijentiran ponajviše na „black music“. Rođendanski party održat će se na dva plesna podija u nedjelju 23.03. – klub Aquarius Zagreb , kako bi nas Domu i Eddy Meets Yannah na unutarnjem (broken, moody house, dubstep, detroit, abstract hip hop, fusion / brazil,..etc), te DJ-i Zak,  Jogarde I Alen S. na vanjskom flooru ( boogie, soulfull & deep house, funk, soul,..etc. ) prošetali kroz raznolike stilove, bliske Kontrapunkt publici.

Uz standardnu domaću postavu, istaknuli bismo posebnog gosta proslave, Kontrapunkt publici omiljenog britanskog DJ-producenta Domua,  koji će nam ovoga puta  predstaviti svoj aktualni uradak, album  „Here Comes the Treble“ (Treble0 Rec.).

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk