Skip to main content
  • 6.12.2017.

9. rođendan u varaždinskom klubu Enygma proslavit će Underground Fusion

Spremite se za 9. po redu Underground Fusion koji će se unutar četiri zida varaždinskog kluba Enygma razmahiti kvalitetnim undergroud zvukovima elektroničke glazbe koje za sve ljubitelje serviraju poklonici istih – Phoenix Kraundler x Limex x Zorools x Ivan Šimonek.

Piše: 

Bila je to godina 2008. kada se osjetila potreba da nekomercijalni zvukovi trebaju dodatnu pomoć kako bi izašli na vidjelo i predstavili se publici. Stvorila se tako odlična prilika da zaživi Underground Fusion, program koji uspješno stvara posebnu atmosferu već devetu godinu. Subota 16. prosinca bit će još jedna u nizu kada će svi ljubitelji mračnijih, tvrđih i naravno plesnih zvukova dobiti svojih 5 minuta slave u varaždinskom klubu Enygma.

Prvi na popisu nam je Phoenix Kraundler koji svoji glazbeni put započinje 2007. godine. Dobro poznato lice na elektroničkoj sceni, a ujedno radi se i o pokretaču programa Underground Fusion. Od samih prvih koraka gledao je drugačijim pogledom, a UF program pružio mu je potrebnu mogućnost da u jednoj večeri spoji različite stilove i stvori sinergiju. I vlastiti nastup uvijek je želio istaknuti čineći ga posebnim za publiku te ga gledate u kombinaciji DJ seta i live izvedbe.

Sljedeći za pult sprema se Zorools, voditelj Juicy Stereo radijske emisije koja je ove godine bila nominirana za nagradu Ambasador u kategoriji "Podcast/Radijska Emisija Godine". Pod istim nazivom pokrenuo je i klupski program koji smjestio se u koprivničkom klubu Pixel gdje je i sam rezident. I dok se kao DJ u prvi koracima kretao u house vodama, kao plesač uvijek su ga nekako više privlačile one technom vođene večeri. Danas ga možete čuti kako se odlično snalazi kao techno DJ koji pronađe i sebi drage tech house trake.


{youtube}aZrpXk84OSI{/youtube}

Poznat varaždincima i varaždinkama je DJ imena Limex. Sam je također već prestao brojati koliko je puta nastupao za pultom kluba Enygme što znači kako ga ima u malom prstu i zna kako diše publika istoga. Česti je gost ulica onih zagrebačkih gdje je je rezident kluba Depo.

Preostaje nam još Ivan Šimonek, križevački DJ koji će po prvi puta nastupiti kako u klubu Enygma tako i na Underground Fusion-u. Bit će to nastup bez treme jer Ivan ima podosta iskustva pod svojim prstima. Prvi se uvijek pamti pa će tako i za Ivana ovaj nastup biti poseban za koji će dati svoj maksimum da se na najbolji način predstavi publici.

[FBevent]

Iz ormara izvadite party cipelice i spremite za večer ispunjenu od techno i tech house-a do deepa i minimala. Sve starta od 22h pa do 7 kada s pjevom ptica pozdravit ćete prve zrake Sunca. Do ponoći 20kn, poslije ponoći 30kn. Unz – unz!
 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk