Skip to main content

Aad iz 16 Bit Lolitas u beogradskom Undergroundu

U subotu, 3. veljače u klubu Underground (Beograd, Srbija) nastupa još jedno jako ime iz svijeta elektroničke glazbe – Aad (Arian Olieroock) koji zajedno sa Peter Kriek-om čini  duo  16 Bit Lolitas iz Amsterdama. Aadovi domaćini u Undergrondu biti će Ogi Gee Cash i Synchronized (Stefan Milenković i Zoran Ličanin).

Piše: 

Njih  Beogradska publika već dobro poznaje, a uveliko ih priznaju i veliki svjetski producenti, zahvaljujući izuzetno kvalitetnoj produkciji.  Dokaz je i  Can Costa , poznatiji kao Ricky Ryan, koji je izvjesno vrijeme i menadzer za distribuciju njihovih pjesama svjetskim labelima. Ovaj trio do sada bilježi izdanja na Fiberline Audio, Proton Music, Pure Substance, Pangea, Segment records, kao i na labelima –  Fullbite Session i Balkan Connection.

16-Bit Lolitas – Ovaj dvojac već nekoliko godina bilježi velike uspjehe širom svijeta, a zahvaljujući singlovima poput ’Take My Life’’, ‘’Put It In’’ ili ‘’Trading Places’’ postigli su veliki ugled i podršku od imena kao što su John Digweed,  Sasha ili Deep Dish. Njihovi nastupi u svetskim metropolama – New York, Miami, Buenos Aires, London  ili Budimpešta bili su unaprijed rasprodani, što govori o njihovoj velikoj popularnosti širom europskog kontinenta. Njihova najsvježija izdanja “Dirt Bike” and “Back 2 One” nalaze se na britanskom labelu Hope Recordings, “Passing lights” / “Chuck Nology” na Yoshitoshijevom  Shinichi-u i “Gamma Radio” na  legendarnom UK labelu Renaissance.

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop