Skip to main content
  • 20.10.2016.

Ableton push 2 prezentacija je na RECepciji!

Kojoj? Gdje? Kako ću do besplatnog softwarea i full suite programa? Pomalo… Krenimo od početka. RECepcija nije gdje nego tko.

 
A ovaj "tko" se odnosi na čopor elektroničkih vukova, entuzijasta i zaljubljenika koji domom zovu ulice tvog Šibenika. Kako mladi ljudi, sapnu li arogancije mladosti a zadrže njenu vizionarsku moć i energiju, mogu velike stvari tako se ekipa okupila ne bi li se okušala u organiziranju i promoviranju kvalitetne elektronike i kulture življenja u Šibeniku.

 
Trud ima jednu neobičnu tendenciju u kojoj se lomiš, pokušavaš iz raznih kuteva, čini ti se da se ništa ne pokreće, boriš se sa vjetrenjačama sumnji, vrištiš malo u jastuk i onda odjednom sve sjedne na mjesto jer se ukaže prilika, a ti si bio spreman i voljan. Tako su se karte posložile i šibenski Azimut postaje lokacija prvog eventa 22. listopada u suradnji sa Sonar Scopeom.
 
Što se to događa u ovom elektroničkom kutu Azimuta naspram horizontalnih koordinata realnosti? Radi se o Ableton Push 2 prezentaciji i radionici koju će pratiti i posebna ponuda za kupnju Ableton Pusha uz besplatan software i full suite programa, pa si s ekipom RECepcije od 18 do 22 sata. No kako malo ritma treba svakome da vrati stvari unutra u ravnotežu, čeka vas i post prezentacija party na kojoj ćeš moći malo plesnu zvijer u sebi izvesti u šetnju. Od 22:00 starta Mirko Rak sa Fikcio Monger projektom da bi preuzeli FogSellersi, koji su kako se šuška pred izlaskom novog albuma… Nakon tog nastupaju Scheva i Foxy koji će se pobrinuti za plesače tamo do tri ujutro susjedstva. Enjoy!
 
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop