Skip to main content
  • 12.02.2016.

Aduti osječkog Electronic Soula

Klupska večer Electronic Soul večeras gostuje u novootvorenom osječkom klubu Outside.

Piše: 


Za pult kao elektroničke duše sjedaju dva momka s techno predznakom Adoo i Poco Loco iz Pule.

Adoo počinje s dubokom groovy bass linijom koja te može odvesti bilo gdje od strogih gestapovskih perkusija masovne hipnoze pa sve do divljih tribalističkih udaraljki koje vraćaju na primitivno i predjezično, spajajući se u iskrene tonske metafore emocije. Sve ovo učinilo je da za oko zapne i teškašima pa su njegove trake našle adrese u setovima diljem svjetskih podija u nastupima umjetnika kao što su  Richie Hawtin, Paco Osuna, Dubfire, Marco Carola, Sam Paganini, Julian Jeweil, Stefano Noferini, UMEK, Cristian Varela itd, a također niže izdanja na prestižnim labelovima kao što su 1605, Toolrom, KD Music,Stick Recordings, Selected Records, Patent Skillz, Night Light Records, AudioJah, Fresco Rec., Alchemy.
{youtube}L1ayDrCLOqU{/youtube}

Andrej Begić aka Poco Loco je DJ, Producent iz Pule. Novo nadolazeće lice u elektroničkoj sceni koji rapidno svojim nastupima i pomno izabranom glazbom osvaja klubove, a i rejvere. Poco Loco preferira tech house & techno glazbu koju rado svira u svojim setovima, ali koju odnedavno i producira.
{youtube}pF595CiJ2lw{/youtube}

Atmosferu će zagrijati đakovački Promde, a večer zaključiti osječki Fixsell. Za djevojke ulaz do ponoći besplatan, poslije 35 kn, dok je dečkima cijelu noć 35 kn.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk