Skip to main content
  • After je bolji od partija
  • 7.04.2011.

After je bolji od partija

Nakon što su zatresli dvoranu Jedinstvo u sklopu Operacije grad i rasplesali MM centar u sklopu programa "Bendovi u rezidenciji", bend znakovitog naziva After je bolji od partija ponovno kreće u napad na glavni grad točnije Klub SC u sklopu 20. Dana hrvatskog filma.

Naslovna foto

After je bolji od partija

Dobre glazbe nikad dosta, pa će uz Afteraše decibele podebljavati i Surka Beatbox & DJ M.I.L.E. Afteraše čine Erol – bas, John – pola bubnja, Levi – druga polovica bubnja, Božo – gitara i sintovi, Churend – sintovi, sve redom iskusni glazbenici koji su svirali i sviraju u bendovima poput Elementala, Pips, Chips & Videoclips, Kries, uz Natali Dizdar, Lollobrigidu, Connect, Šo Mazgoon i druge. Nastup će upotpuniti i video projekcijama by i.m.klif.

{youtube}l214NlHnVLw{/youtube}

ABOP povijest:
Nakon što su zastali nad ogromnim natpisom “tridesete su nove dvadesete”, petorica izmoždenih činovnika koji su zakoračili u treću dekadu (od kojih su neki stigli i izgubiti kosu) prisjetili su se lijepih vremena presnimavanja kazeta Chemical Brothersa, puštanja korijenja uz Moon Safari i znojenja uz Born Slippy… …burza tone, plaće kasne, naftu iz zemlje udišemo punim plućima ne bi li se kotač što brže okretao… zašto ne bi poslušali što nam ove marketinške krvopije govore. Ajmo napravit bend, da probudimo uspomene, neki acid…zvat će se…drumroll…After je bolji od partija…čekaj čekaj, predugo je…neka bude akronim…Pridružite se još jednom ABOP plesnjaku i započnite vikend na najbolji mogući način!

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2