Skip to main content
  • 7.11.2017.

Aktivirajte se ovu subotu u Boogaloou uz F.O.R.M. live

Veliki broj plesača rasplesali su svojim nastupima, jednom kada su se rješili početne treme rade sve bez beda i želja za dobrim partijem uvijek je tu i ovu subotu ih nikako ne smiješ propustiti u klubu Boogaloo.

Piše: 

U planu ti je subotu otplesati do ranog jutra? Pa onda je najbolje da bez razmšljanja dođeš do kluba Boogaloo 11. studenog, gdje te na malom flooru čeka B+B = F.O.R.M.. Ako ti je techno voljeni zvuk ili se slučajno se još nisi našao/la na njihovom nastupu, eto ti odlične prilike da ih upoznaš i sigurni smo da će te se brzo sprijateljiti.

Bili su to dobri stari studentski dana kada ih je osim početnog slova imena B spojila i jednaka ljubav prema elektroničkoj glazbi i ideje jednoga upotpunile su ideje drugoga čime na ulasku u drugi milenij nastaje F.O.R.M.. Jedan iz Zagreba, a drugi iz Beograda i da ih pitate gdje je proletilo 17 godina zajedničkog rada, vjerojatno ni sami ne bi znali. Upravo zato, jako cijene svaki svoj nastup i da ostave veći dojam kako na sebe tako i na publiku djeluje isključivo kao live. Branimir radi kao tonac na HRT-u, a Bruno je završio PMF i obojici su silni gumbići i kablovi u malom prstu i brzo se prištekaju nebi li bili spremni za nastup.


Obojica rade u svijetu gdje tehnologija napreduje tako joj se i oni moraju prilagoditi, samim time svoj nastup olakšali su si za par tona. Prošli su dani kada su morali tegliti hrpu opreme, jer od dana kada su se modernizirali, sami njihovi nastupi dobili su bolji, intenzivniji efekt.

Nemojte ih pitati pod koji stil bi se smjestili, jer kako su skloni eksperimentiranju tako i na svom nastupu vođeni publikom i njenom reakcijom, ubacuju kojekakve razne zvukove. Ali ipak će vam reći da im je techno prva simpatija, no tu i tamo škicnu na electro ili breakbeat.

Nije F.O.R.M. jedini na kojega trebaš obratiti pažnju, oni ne sviraju toliko često pa su dobili malo veću pažnju, ali svakako pozornost obrati i na ostale koji nastupaju. Teo Zver, Eggy, Saša Delima i Shipe, zadržat će te u klubu što dulje mogu i za to su se dobro pripremili, a pripremi se i ti jer energije za ples će ti trebati. Unz – unz!

[FBevent]

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2