Skip to main content
  • alt

Andrologic i prijatelji tresu Zadar

Tik-Tak, tik tak… Sada ga već osjetiš! Kada budilice zaurlaju svoje dramatične pjesme u petak ujutro skačeš iz kreveta nekako veselije. Zašto?

 
Zato jer se pred tobom protežu dani slobode u kojima ćeš moći sastrugati svaku malu patinu koja se tijekom tjedna nakalemila na srce. Neki meditiraju, neki pričaju sa svojim kaktusom ili planinare, a neki kliznu u mrak njišući se na beat.
 
Vaše oko s nama sugerira da ste potonji pa vas stoga ove subote, 24. listopada, pozivamo u zadarski QBar gdje će vašu subotnju paradu plesa predvoditi rođeni Zadranin, Andrej Božić aka Andrologic uz podršku prijatelja.

alt

 
13. godina na sceni prolazi sasvim sretno smijući se u lice numeričkim praznovjercima. Uz Dj Monyja stvorio je Maanifet Group koji si je za misiju upisao organizaciju evenata i donošenje kvalitete u sve zakutke Jadrana, bacajući u lonac jednaku mjeru housea i techna uz pokoji groovy začin, a prethodna godina urodila je i vastitim produkcijama kada je postao kotačić Andix Recordsa.
 
Na nadolazećoj jednomjesečnoj katarzi Andrologic & Friends partyja ovoga puta prijateljuje s još dva sugrađanska Zadarska srca. S vremenom ćeš neminovno postati presjek onih koje puštaš blizu pa su tako s njime BPM-ove otkucaja uskladili Allen Selestrin i Pelczmann.

alt

 
Selestrin je svoju ljubav otkrio sasvim slučajno, kako to sa svim ljubavima i biva, kada je rođak bookirao DJ-a koji se nije pojavio. Allen je preuzeo i metaforička kocka je bačena. Prva rezidencija bila je u mirisnom Clubu Cocos na Ugljanu gdje je ostao tri godine. Zvuk je evoluirao rastući na hranjivoj podlozi tvrdog njemačkog techna s utjecajima Detroita da bi danas raspakirao kofere u dark/pumping/dub/techno tonovima protkanim melodic/deep/tec nitima.
 
Počinjemo kada Pepeljuzi otkuca policijski sat! Ne treba nam tamo, tako i tako mala samo gubi cipele uokolo! Upadaš za 20 i ne stajemo dok sunce ne pozdravi Zadar. Andrologic, Selestrin i Pelczmann su već spremni! Dobrodošli u QBar dragi prijatelji!
 
 
disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2