Skip to main content
  • 23.07.2020.

Ann Clue u šibenskom Hangaru u novom terminu 14. kolovoza

Drugo ovogodišnje izdanje Hangara 303 u Šibenik dovodi Ann Clue, no party se sa 7. kolovoza premješta na petak, 14. kolovoza

Piše: 

U pretprodaji je drugi kontigent ulaznica po 80 kn do isteka zaliha, a možete ih kupiti na Adriaticket online ili na fizičkim prodajnim mjestima.

Organizator ističe da svi koji su kupili ulaznice za 7. kolovoza, a nisu u mogućnosti doći u novom terminu mogu dobiti povrat sredstava. Kontaktirajte organizatora ovdje.

Ann Clue je strastvena ljubiteljica glazbe koja preuzima DJ pult i osvaja plesne podije diljem planete. Nastupala je do sada na Awakenings, EDC Las Vegas, Exit Festival, Time Warp, Sonus i OFF Sonar. U posljednje 3 godine gostovala je u 35 zemalja svijeta dijeleći svoju energiju publici.

Njena traka "Trip" iz 2018. donijela je ogroman uspon u karijeru koji je lansirao turneje na 4 svjetska kontinenta. Izdaje također na etiketi FCKNG – SERIOUS zajedno sa Boris Brejchom.

FB Event: Hangar 303 pres. Ann Clue / FCKNG – SERIOUS

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk