Skip to main content
  • 21.06.2011.

Arno Cost zagrijava publiku za Enter festival

Split će ovoga ljeta biti jedno od centralnih mjesta za zabavu kada govorimo o elektronskoj glazbi. Uz već najavljena tri festivala i jedno veliko DJ gostovanje, dodatno ulje na vatru podignit će zbivanja splitskog Hemingwaya.

Piše: 

Naslovna foto

Arno Cost


U suradnji s Enter festivalom organizira se warm-up party 1. srpnja gdje će glavnu ulogu imati glazbeni gost iz Francuske – Arno Cost. Radi se o izuzetnom DJ-u, producentu i remixeru novije generacije koji danas potpisuje brojne singlove i suradnje s eminentnim umjetnicima. Arno Cost je u vrlo kratkom vremenu zasjeo na sve vrhove svjetskih Top glazbenih lista, te postao nezaobilazno ime najvećih klupskih, ali i festivalskih manifestacija diljem svijeta. Nakon senzacionalnog prošlogodišnjeg nastupa u Papayi u sklopu MTV Godskitchen festivala gdje je rasplesao tisuće fanova iz cijelog svijeta, Arno Cost se ponovno vraća u Hrvatsku.
{youtube}igiRVSqSaqA{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2