Skip to main content
  • 18.12.2007.

Audio Soul Project ponovno u Hrvatskoj

Projekt Bloopz kojeg već duže vremena gradi DJ Hide ide dalje. Ovaj produženi vikend Bloopz će biti domaćin specijalistu za house i tech-house zvuk – Maziu, poznatijem pod imenom Audio Soul Project. Producent, DJ i remixer iz Amerike svoje nastupe u Hrvatskoj bilježi po prvi put 2004. u Aurori a uslijedili su nastupi u Zadru […]

Piše: 

Projekt Bloopz kojeg već duže vremena gradi DJ Hide ide dalje. Ovaj produženi vikend Bloopz će biti domaćin specijalistu za house i tech-house zvuk – Maziu, poznatijem pod imenom Audio Soul Project. Producent, DJ i remixer iz Amerike svoje nastupe u Hrvatskoj bilježi po prvi put 2004. u Aurori a uslijedili su nastupi u Zadru te ovog ljeta u Pirovcu. Mazi će prvo gostovanje obaviti u petak, 21. prosinca (Masters, Zg), 22. prosinca svira u klubu Aquinta (Zadar), a zbog velikog interesa svirat će 2 dana u Vodicama. Vodičko gostovanje obilježit će u nedavno preuređenom i otvorenom Opium Baru. Ti nastupi održat će se 24. i 25.12. Na svim eventima kao rezident, potpora, warm-up i warm-down prati ga Hide.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk