Skip to main content
  • alt
  • 13.05.2015.

Barba Records label night u Sirupu

Zna se što je burek, sve ostalo su samo sirnice i baš ekipa koja vam je donijela pravi Burek ujedno je i vlasnik njegovog više morski naklonjenog djeda.

 
Barba je mudri stari vuk koji je prošao svoje, njegova podlaktica je vjerojatno adresa pokoje tetovaže i vidio je stvari o kojima ti možeš samo sanjati. Ovo iskustvo omogućuje mu da zna bolje pa je tako i cilj Barba labela probrati iz navale nove glazbe sve ono što ima kvalitetu i dubinu. Nije važno radi li se o klasičnom technu, nešto više elektro orijentiranom zvuku ili pak houseu.

alt

 
Poanta je da žanrovsko opredjeljenje pada u vodu jer je stil i tempo manje bitan od kvalitete i važnije je da Barba u svoju mrežu uhvati trake kojima ćeš se poveseliti još i godinama nakon, trake koje mogu stajati kao zasebni entiteti bez potpore konteksta.
 
I kako Barba voli da se mladi zabavljaju poziva vas sve na proljetno izdanje plesa da malo protresete kosti na lijepljivom flooru Sirupa, 16. svibnja. Nakon što su se već na prethodnom plesnjaku ukazali Marco Bernardi, Delta Funktione, Lerosa i Aubrey ovoga puta se Mislavu i Pytzeku pridružuju nove pridošlice u mreži Dj Stingray i Ultradyne.

alt

 
Dj Stingray je ikona detroitske techno/electro scene i službeni DJ nikad prežaljenog dua Drexciya. Ujedno je i član kolektivnog pothvata Urban Tribe u kojem se nalazi zajedno s Carl Craigom, Anthony Shakirom i Moodymanom. Potpuno, apsolutno i nepopravljivo je zaljubljen u vinil, analogne sintizajzere iz 80tih i svoju 808icu.
 
Ultradyne su glazbeni duo čiji je začetnik Dennis Richardson i u planu im je strojna logika, ali logika stroja za brainstorming, misaone mašine s ciljem stvaranja novih svježih mentalnih prostora koji će zatim biti translatirani u glazbu.

alt

 
Da bi i vaše oči uživale i dopustile vam poptunu imerziju u iskutvo pobrinut će se majstori svega onog vizualnog Ema Ema Ema i Sretan Bor. Do 1 ujutro upadaš za 60 HR novaca, a nakon toga dodaj još desetku. Dođi plovi s Barbom! Kompasa nema, karte nema, ali znamo kamo idemo!
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2