Skip to main content
  • vubass
  • 31.05.2013.

Bass u šumi

I ove godine VuBass OpenAir donosi glazbeno raznovrsni program na jedinstvenoj lokaciji Park-šume Adica u Vukovaru. 

Naslovna foto

vubass
 
U sve popularnijoj bass glazbi raste broj mladih inovativnih umjetnika koji imaju nove percepcije i kreativne načine stvaranja. Od popodnevnoga reggaea i hip hopa do dubstepa i drum’n’bassa u večernjim satima provest će vas talentirani umjetnici iz regije, te će se zasigurno za svakog naći ponešto. Tijekom VuBassa održat će se i  nagradna igra u kojoj će  dva sretna dobitnika osvojiti festivalske ulaznice za ovogodišnji Seasplash.
 
Festival počinje u subotu, 8. lipnja u 15 sati uz glazbu, zabavu, druženje, ples i sportske aktivnosti,  predstavlja izvođače kao što su Billain, Egoless, Kodin, Leeks, Tekitoka, Kula, D’Noizz, Revolt DJ’s, Brlog predstavlja, Krme Mic Maestro i Kris, Vukovar Sound System i Lil’ Bear Beatbox Show. 
 
Napomenimo još  kako su ulaz i kampiranje  besplatni za sve posjetitelje, a kao partner u organizaciji prijevoza vlakom na festivale u Vukovaru, HŽ Putnički prijevoz odobrava popust u visini 40% od redovne prijevozne cijene, u 1. i 2. razredu, svih redovnih vlakova, za sve posjetitelje festivala koji dolaze iz Hrvatske kao i iz Slovenije.
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2