Skip to main content
  • 20.11.2007.

Beck’sperience predstavlja COCOON

Sven Väth je DJ karijeru započeo ranih osamdesetih u legendarnim frankfurtskim klubovima Dorian Gray i Vogue. Nepredvidivošću i otvorenošću za različite stilove brzo stiče armiju poklonika u svom gradu i ne samo da će definirati „zvuk Frankfurta“ već će se njegovi tadašnji partiji ispostaviti kao spektakularni vjesnik novog doba. Iduće godine otvara svoj klub Omen, […]

Piše: 

Sven Väth je DJ karijeru započeo ranih osamdesetih u legendarnim frankfurtskim klubovima Dorian Gray i Vogue. Nepredvidivošću i otvorenošću za različite stilove brzo stiče armiju poklonika u svom gradu i ne samo da će definirati „zvuk Frankfurta“ već će se njegovi tadašnji partiji ispostaviti kao spektakularni vjesnik novog doba. Iduće godine otvara svoj klub Omen, koji će ispisati novo poglavlje njemačke klupske povijesti. Sven Väth devedesetih postaje „kum tehna“, „jedina njemačka pop zvijezda“ i „najuspešniji DJ na svijetu“. Sa različitim partnerima osniva etikete Eye Q, Harthouse i Recycle Or Die, sve tri sa ciljem etabliranja i popularizacije nove elektronske muzike. Sa klubom Cocoon baziranim u Frankfurtu, a koji već godinama ima svoju rezedenturu na Ibizi u legendarnom klubu Amnesia, uspjeva uhvatiti senzibilitet kraja vijeka i početka novog milenija.
Dobitna formula je jednostavna: „Metamorfoza, razvoj, novo rođenje, iznenađenja, duh zajednice“. Sven Väth iza sebe ima mnoštvo albuma i neprestano obilazi svijet – Brazil, Argentinu, Urugvaj, SAD, Rusiju, Japan, Španiju, Italiju, Mađarsku, Englesku, Finsku… Neposredno pred dolazak u Beograd, izlazi mu i novi miks koji sumira još jednu uspješnu sezonu – The Sound Of The Eight Season.

Cocoon Recordings je jedna od kreativno i komercijalno najuspešnijih diskografskih kuća usmjerenih na suvremeni house i techno i u svom katalogu okuplja imena kao sto su Adam Beyer, Guy Gerber, Loco Dice, Funk D’Void, Martin Buttrich, Toby Neumann, Dominik Euelberg…

Cocoon Club je 2006. proglasen za najbolji klub na svijetu od strane magazina Mixmag – najčitanijeg mjesečnika koji se bavi klupskom kulturom i elektronskom muzikom.

EXPO XXI, Novi Beograd, subota, 24. studenog, 22h     
      
Line up: Sven Väth, Zombie Nation live, Chris Tietjen

—-

PRETPRODAJA ULAZNICA:
Bilet servis – www.biletservis.co.yu
IPS prodajna mesta u Srbiji – www.ips.co.yu
Ticketline – www.ticketline.co.yu
REZERVACIJE KARATA: 063 33 70 33, 011 30 333 11, 011 20 30 570
INFO TELEFON: 064 01 52 999

Piše: www.happynovisad.co.yu

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2