Skip to main content
  • 27.12.2018.

Bezvremenski doček Nove 2019. u Rijeci na dvije lokacije

Peti po redu Timeless, bezvremenski doček u Rijeci, ovoga puta održat će se na dvije lokacije.

Piše: 


Nova godina se čeka na najboljoj gradskoj “warehouse" lokaciji – Exportdrvo na Delti, a nakon 6 sati ujutro, slavlje se nastavlja u hrvatskom hramu elektronike – klubu Crkva.

Za tu priliku, glazbu biraju lokalne zvijezde. Tako će se za DJ pultom od ponoći do 6 ujutro izmjenjivati Fryer & Boodale, Life4funk, Lemon i Alen Sforzina. Ulaz u Exportdrvo se neće naplaćivati, dok će cijena ulaza u Crkvu biti 40 kuna.

Fryer & Boo Dale a.k.a Frajer i Budala – rijetki su to petci kad osedlaju vrance i u preriju krenu zajedno, pa su njihovi b2b setovi još uvijek rijetkost, poslastica, ekskluziva. Za TIMELESS 2019. spremaju naramak najjačih house groovalica, da se propisno ujaše u 2019. Ihaaaa!

Life4Funk
Gazda najboljeg kluba u državi. Da, onog u Ružićevoj u kojem se mise služe netom prije pravih misa i u kojem opet plešemo na afteru poslije Exportdrva. Sale kad vrti, svi plešu.

Lemon
Gazda Balance ekipe. Kad je floor u pitanju, jedan od najpouzdanijih ikad. Savršeno izbalansiran DJ u savršeno izbalansiranom mixu sa savršeno izbalansiranim grooveom u savršeno izbalansiranoj noći garancija je savršeno izbalansiranog provoda.

Alen Sforzina
Legenda koja traje i daje. Uvjerljivo najnasmješeniji DJ na ovim prostorima. Zarazna pozitiva. Autor genijalnih techno gruvalica i mjesitelj bezbrojnih setova uz koje smo isplesali nebrojene noći u Fort Bourguignonu, Colosseumu, Funu i tko zna gdje sve ne… Ponosni vlasnik majice Sforza Fiume zatvara naš ples u Exportdrvu.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop