Skip to main content
  • 10.10.2015.

Bipiem, novi DnB kolektiv – očekujte biti lansirani u kozmos

Kako kažu bipiem-ovci “do zuba naoružani niskim frekvencijama, za ovu će večer osloboditi energiju jačine "tsar bombe”, a prezentirat će rad kolektiva od zvukova duba, liquida i junglea pa sve do najtamnijih tonova mračnog “kritikala" i neurofunka.

Piše: 


Svima poznati klub dobre glazbe zvan KSET 17. listopada rasplesanoj publici predstaviti će se novonastali kolektiv Bipiem kojeg čine FrenkyBoy, Muco, Vesmir, LucyLyu i Bono.

 

Brdorejv 🙂 @ Žlib by Ante Mucic M on Mixcloud

 

Kolektiv koji je pretpremijerno nastupio na Bass explosionu u Močvari čini skupina mladih ljudi koji žele sa širom masom podijeliti svoju ljubav prema elektroničkoj glazbi. Povezani KSET-om i ljubavlju prema d’n’b-u oformili su Kolektiv s kojim će širiti svoju glazbenu energiju.

Očekuje vas pravi Drum and Bass plesnjak, udarci ravno u centre za ravnotežu i sinapse. Očekujte biti lansirani u kozmos. Ulaz je besplatan, a sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

 

The ChilllaxIs by Andrej Vesmir on Mixcloud

 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk