Skip to main content
  • 3.11.2017.

Bliži se najsadržajniji i najatraktivniji Reboot InfoGamer

Reboot InfoGamer – među najvećim gajming sajmovima i festivalima u Europi po šesti put otvara svoja vrata i u šest dana događanja od 21. do 26. studenog predstavlja najnovije sadržaje iz gajming svijeta.

Piše: 

Ova godina po svemu će biti rekordna za Reboot InfoGamer. U svoja šest dana održavanja privući će više od 70 000 posjetitelja čime se svrstava u najveće gajming festivale u Europi. Gajming kultura sve je više zastupljena u našim životima, a na InfoGamer se očekuju do sada najsadržajniji i najatraktivniji noviteti, od igara i hardvera, do analognih igara, developera te na kraju i internacionalin eSports turniri.

Smješten na Zagrebačkom Velesajmu, održat će se u pet paviljona, 8, 8a, 9, 10, 11a gdje će se predstaviti dvjestotinjak izlagača, a sami posjetitelji će moći isprobati više od 600 igraćih jedinicih te 100 najnovijih VR uređaja. Od izlagača, na festivalu će se predstaviti najveći developeri igara na svijetu, Activision sa megahitovima Call of Duty: WW2 i Destiny 2, Blizzard, Konami koji će prezentirati novi PES 2017, Sony Playstation sa Gran Turismo Sport, Ubisoft koji će predstaviti hrpu novih igara među kojima i Assasins Creed: Origins, a svoj put do sajma naći će i Warner Bros.
{youtube}SMl8UGOvwGM{/youtube}

Osim developera igara predstavit će se i kompanije iz svijeta gajming komponenti poput ASUS-a, MSGW, HP, Logitech, a među izlagačima će se naći i hrvatske kompanije poput HGSpot-a, Links, Vipnet, Bidaj, H18 Megastore.

Također, Reboot InfoGamer okupit će i neke od najvećih community imena iz svijeta gaming video bloggina, streamiga te youtubinga gdje će gostovati i velika internacionalna imena.

Ulaznice možete potražiti na web stranici InfoGamera, gdje možete birati između jednodnevnih te ulaznica za cijeli sajam

[FB]
[WEB]
[YT]
 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2