Skip to main content
  • 28.04.2009.

Body & Soul Reunion 2. svibnja u Boogaloo klubu

Body & Soul je bio prvi klupski house program u Hrvatskoj koji je uspješno startao 22.06.2002. godine na ljetnoj terasi kluba „The Best“ . Od tada pa nadalje,  sljedećih je nekoliko godina bio glavna klupska house rezidencija, svake subote u diskoteci „The Best“, sa nekoliko rezident DJ-a, od kojih su glavni i pokretači svega bili DJ Toxic, DJ Active i DJ Nikola Fuchkar. Uz njih su u povijesti Body & Soula nastupila i velika svjetska imena kao što su: Llorca, Jori Hulkkonen, Paolo Modjo, Shapeshifters, Dave Manali, Ian Pooley, Freemasons. Osim odlične klupske glazbe, Body & Soul je često nudio i druga zanimljiva iznenađenja u obliku raznih glazbenih, plesnih i vokalnih performancea.

Piše: 

Body & Soul godinama je bio najposječeniji klupski program u gradu, te I dan danas slovi za “kultni” house program! Danas, nakon nekoliko godina, ponovo se pokreće Body & Soul program u jednoj novoj viziji.  3 rezident Dj-a koji su osnovali i prvi Body & Soul program:  Dj Toxic, Dj Active i Dj Nikola Fuchkar. Uz njih gostovati će i jedan od starih rezidenta- Dj Alen, te novi hrvatski Dj-i  koji u zadnje vrijeme pune klubove i uspješno pokreću publiku novijim house ritmovima- NEXT GENERATION!
U ovom slučaju to su: Dj Dechko, Dj Matya i Dj Crazy Kid. Također vas očekuje I popratni sadržaj koji se sastoji od raznih vizualizacija i projekcija (laser show, I video projekcije…),  plesačica (u ovom slučaju radi se o tribal fusion belly dance: plesna disciplina koja spaja tribal trbušni ples i suvremene plesne pokrete, pleše se na suvremenu elektronsku glazbu), te live act gosta na bubnju-Baysa.

Sve u svemu, program će se odvijati na dva floora, uz pregršt dodatnih iznenađenja, kao što je to uvijek na Body & Soul partijima I bilo! Ovo je svojevrsno preseljenje, tj. prvo izdanje Body & Soul-a u klubu Boogaloo! Sve vas izvan Zagrebačke županije, uskoro očekuje I mini turneja Body & Soul ekipe po manjim hrvatskim gradovima. Ne propustite ponovno okupljanje najboljeg klupskog house programa, uz nove snage elektronske scene: BODY & SOUL, REUNION with NEXT GENERATION.

{snippet 1}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk