Skip to main content
  • alt
  • 22.08.2017.

Bogati party tjedan u Revelinu – Anna i Mark Knight

Ovaj tjedan Revelin prvo priprema rezidenciju DANCElectric programa u srijedu 23.08. glavna gošća je Anna, dok lokalne snage predvode DJ Jock i DANCElectricPHILIPE.

Piše: 


alt

Rođena Brazilka s prebivalištem u Barceloni pod povećalo je došla nakon izdanja za respektabilne etikete. 2016. je dobila nagradu za "proboj godine" na renomiranom natjecanju DJ Awards Ibiza. Izdaje za Diynamic, Terminal M, Turbo, Tronic, a remiksi joj izlaze na Rukus, Knee Deep in Sound, Ultra Records, Octopus.
{youtube}vQLR7agHpOM{/youtube}

Kredibilitet koji je sagradila diljem svijeta nije došao preko noći je izad nje su godine predanog rada i odricanja. Možda je imala sreće jer joj je otac držao popularan noćni klub u Brazilu odakle je potekla njena prva ljubav za ovom glazbom.
{youtube}RZT05QixzRc{/youtube}

U petak nadnevka 25. kolovoza stiže tvorac Toolroom Recordsa Mark Knight kojeg smo prošle godine intervjuirali, a snimio je i podcast u našem Deepholic serijalu. Tatica modernog tech-house zvuka sa svojim labelom iza sebe ima sjajne kompozicije i obrade poput "The Man with The Red Face" (feat Funkagenda), "Downpipe" (feat Underworld), "Beautiful World" (feat Tiesto).. Nominiran je za platinastu nagradu zbog svog doprinosa u radu na albumu "The End" od Black Eyed Peasa, a također mu je veliki uspjeh i pjesma "You`ve got the love" sa Florence & The Machine.

alt

Uz njega nastupaju rezidenti DANCElectricPHILIPE i DJIVO. Ulaznica je 100 kn.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk