Skip to main content

Britanski dvojac i talijanski vikend za Revelin!

Tamo dolje na jugu gdje je beat topliji i jači, u ponosnoj republici gospi i gospara, tristotinjak metara od povijesti utkanih u zidine pišu se nove u kamenu Revelina.


Bajke bi rekle bilo je to davno davno prije, no ne tako davno i puno bliže od 7 gora i 7 mora dalje na jednoj jadranskoj obali vrijeme je za nove narative koje donose topli mirisi kože, kolovoza, soli i ritma.  Novo poglavlje povijesti stiže još jednom iz najelektričnije eklektike rezidencije DANCElectric Residency-ja, posvećenog u rukama električnog Filipa svemu onome dubokome, intenzivnome i house, s povremenim navirivanjem u techno domenu. Nekoliko sati plešeš pod maksimom radikalne inkluzije floora na kojemu su svi jednaki, nema podjela, nema problema ni osude.

I baš zato 2. kolovoza lice srijede smije se na hrvatskom jugu uz Solardo, dva, u velikoj Britaniji bazirana, gospodina beta, MRK1 i James Elliot, koji su pod udruženim estetikama več osvojili nagradu DJ Maga za najbolje novopridošlice sezone. S povijesnom putanjom i životopisima posipanim raznolikom žanrovima afiniteti su se naposljetku u ovoj dualnoj formi smirili u techno u i houseu.

FB EVENT: Solardo at DANCEϟectric Residency

Od 4.-7. kolovoza pak slaviš, od bogova beata posvećeni, plesni vikend koji stiže s talijanskim registracijskim tablicama, a za tebe s juga Italije za pult staju Nicola Amoruso aka Amorhouse i Danny Roma. Nicola je posljednju dekadu proveo u rezidencijama nekih od najpopularnijih plesnih punktova prekooceanske čizme  (Divinae Follie, Jubilee, Lampara, Switch Club, Fellini, Noir, Nautilus, Fab), stao za pult s velikima poput Moralesa, Spillera, Marca Carole, Luciana, Carl Craiga, Magde, Shinedoe a prsti  i uho putuju svime od deepa do tech housea.

Kolega mu Danny Roma staje na binu prvi puta sa 16 a proslavio se kao rezident kluba Divinae Follie za koji nastaje singl Polka Divina.  S Dannyjem plešeš na sve od euro dancea do progressive housea, a najpoznatiji remixevi koje nisi mogao propustiti su  'Carnaval de Paris' i 'Me Not A Gangsta'.

FB EVENT: Italian Weekend @Culture Club Revelin
 

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop