Skip to main content
  • 13.02.2018.

Budi na proslavi Shipetova rođendana u klubu Boogaloo!

Boogaloo u subotu očekuje posebna večer jer njegov brat, prijatelj i rezident Shipe slavi rođendan.

Piše: 

Ako znate tko i što je Future Scope, onda vam je poznato ime Anđelko Šipuš aka Shipe. Večer njemu jako draga jer u svome drugome domu proslaviti će rođendan. Iako brojka 32, koliko će svjećica otpuhati, sugerira da je pomalo i star, osjeća se mlado i pun je elana, a to će dokazati u slavljeničkoj suboti. Dok će plesnij podij ispuniti brojni prijatelji i fanovi, za pultom stiže i DJ pojačanje, koje će plesnu večer dodatno uveličati svojim setovima.

Shipe je na sceni zadnjih 10 godina, organizator je Future Scope partya u klubu Boogaloo, te je nastupao rame uz rame s imenima kao što su Carl Cox, Sam Paganini, Marco Bailey, Cristian Varela, Monika Kruse, Dave Clarke, Valentino Kanzyani, itd. Njegov stil se može okarakterizirati kao moderan techno sa debelim bass linijama i funky ritmom koji i najveće kritičare baca na ples.

Kao član bitnog programa za zagrebačku klupsku scene, Future Scope-a, publici koja je ophodila događanja unutar kluba Boogaloo, dovode velika imena sa globalne party scene pa su tako u pod zadnje u klub stizali Pig&Dan, Deborah De Luca, Terry Francis, Mark Reeve, Uto Karem i Jack de Marseille. Priča tu tek počinje jer imena koja će tek stići do kluba su Jeff Mills i Harvey McKay.
{youtube}jwolrzLmTNA{/youtube}
{youtube}vujdU-eqMTM{/youtube}

I tako dođemo do 17. veljače kada rođenom Koprivničanu u pomoć stižu kolege DJ-i da se slavlje dodatno pojača. Još pet DJ-a sa slavljeničkom tortom čekaju Vas draga publiko. Od Stefana T. i Eggya, tu su još Matya, Goran Emkić te veliki gost DJ Jock. Proslava kreće od 23 sata, te je upad besplatan do ponoći, a poslije plaćate 30kn.

[Event]
 

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop