Skip to main content
  • 12.07.2011.

Budi se trogirski StoneAge

U subotu 16.07. počinje party sezona u renoviranom trogirskom klubu StoneAge. StoneAgea se mnogi posjetitelji sjećaju iz prijašnjih sezona, radi se o o open air klubu velikog kapaciteta posjetitelja na idealnoj lokaciji za partije do jutra, na uzvisini poviše Trogira, s upečatljivim pogledom na panoramu i porat Splita i okolice. Jedno je od onih mjesta čijih ćete se jutarnjih zora uvijek sjećati.

Piše: 

Naslovna foto

Pero Fullhouse


Ove sezone se vracamo začecima, esenciji klupskog undergrounda i reafirmaciji hrvatske techno i house scene koji su kao pokreti uvijek bili opozicija sve česćim pokušajima komercijalizacije i sve brojnijim partijima upitne kvalitete i backgrounda.

S kim bolje započeti novu sezonu nego legendom dalmatinske party scene Perom FullHouseom, kojega ste imali prilike nedavno čuti kada je 2000 ljudi plesalo u njegovom ritmu i gdje je zasluženo odnio titulu zvijezde veceri. Warm up ce odraditi sve prisutniji DJ Malesh, koji će vas u dugu noć pod zvijezdama uvesti sa svojim pitkim tech house ritmom.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2