Skip to main content
  • alt

Bunga Bunga beach bar zatvara ljeto

Rijeka je jedan od domaćih gradova s najvećim i najrasplesanijim partyjanerskim srcem i u njenoj blizini odvija se jedan pozdrav. 

 
Nedaleko party grada nalazi se uvala Svezanj u Kostreni koja je dom sjajnom beach baru imenovanom po neobičnoj onomatopeji skakutanja, Bunga Bunga beach bar. Zašto dva puta Bunga? Zato jer je dva puta ipak dva puta.

alt

 
Kako se u subotu, 5. rujna, bliži konačni pozdrav ljetu, naklon svim neprospavanim noćima, bolnim bedrima, izderanim grlima i uništenim stanicama jetre tako D.I.T.A. Records i Pure Underground donose genijalni party zatvaranja u kojem će turbo precizni supersonični Funktion One sound system ušutkati valove i ponijeti te sasvim drugačijom strujom.
 
Techno i techouse od desetke pa do 6 ujutro u sigurnim rukama drže Alen Sforzina, Adoo, Tommy Marquez, Labozz, Pico Chavese, Isan Hets i Poco Loco. No kako smo do sada već utvrdili party zvijer nikada nije u potpunosti zadovoljena dok nije bila i na afteru, tako od 7 ujutro u Tango Beach baru za  jedan temperamentni ples iza pulta staju Igorritza i Pherrox, pa se dere do popodnevnih sati.

alt

 
Dođi, pleši, ne brini, rezimiraj, zaključi ljeto 2015. onako kako zaslužuje! Vidimo se u Kostreni!
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop