Skip to main content
  • 26.05.2008.

Burning The Beach festival seli u klub Porat

Splitski audiovizualni kolektiv LoopJunkies već 3. godinu za redom s ponosom vam najavljuje Burning The Beach Festival. Prvi put se održao na ljeto 2006. u predivnoj uvali Istruga na otoku Korčuli kao prvi ljetni open air festival Drum'n'Bass glazbe u Hrvata. Uzevši festival kao tradiciju LoopJunkiesi ovoga puta u suradnji s klubom Porat u Pirovcu sele festival s otoka na dalmatinsku obalu. Klub Porat u Pirovcu će ugostiti ove godine sve zaljubljenike u slomljeni ritam 18. srpnja.

Piše: 

U predivnom klubu okruženim originalnim mediteranskim ozračjem popuniti će čak dva floor-a. U festivalski lineup ove godine već su ušle poznate zvijezde ovog žanra. Dolazi Temper D iz Londona, čovjek koi je svijetu pokazao kako se miksa Drum'n'Bass na gramofonima, zatim tu je i BTK iz Identity kolektiva koji će iz Brazila sa sobom ponjeti dobru zalihu novih "bone shaking" ploča, na posljednjoj Karanteni u splitskoj Kocki odradio je nezaboravan party kojeg ljudi još i danas prepričavaju. Osim Temper D-a i BTK-a dolaze i kraljevi balkanskog Drum'n'Bass-a Codex koji su ujedno i nominirani u kategoriji za najboljeg Drum'n'Bass izvođača za ovogodišnji SEEME music awards u Sofiji. Tu će biti i Evidence kolektiv, kao i Confusion iz Zagreba, Jabbaton te LoopJunkies residenti.

Osim DJeva ove godine svježine će unjeti splitska HipHop skupina Dječaci čiji posljednji singl "Koamiondžije" mnogi već znaju s MTV Adrie te isčekuju svoje album izdanje na Menart diskografskoj kući, a uz njih i zagrebački bend Tobogan koji će mnoge oduševiti svojom live izvedbom drum'n'bass-a. Festival će se održati 18. srpnja, a više informacija možete pronaći na njihovom myspace-u ili na portalu klubskascena.com koji je generalni medijski pokrovitelj ove manifestacije.

{snippet 1}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop