Skip to main content
  • alt
  • 13.01.2015.

Carnival Intro party u Galileu

Napokon smo se otresli mamurluka svih francuskih salata, svih purica, odojaka i vagona kolača. Trbusi su splasnuli, kile ostale, ali sada kada se tijelo vratilo u homeostazu vrijeme je za katarzu uma na riječkom Karnevalu.

 
17. siječnja započet će nove karnevalske svečanosti u kojima ćeš na Pusta natovariti sve svoje prošlogodišnje brige koje će izgorjeti u grandioznoj lomači za finale ovih mentalnih bakanalija.
 
Rijeku će preplaviti maske, neobične spodobe, parade automobila koji će se na ulice skoturati ravno s onu stranu Alisinog ogledala. Biti će okrunjena kraljica karnevala, maškaranci će dobiti ključeve i kontrolu nad gradom… ali za sve nemirne party duše koje bi rado vesele ulične melodije zamijenile pomalo tvrđim technom Galileo bar reprizira prošlogodišnje uklizavanje u svečanosti.

alt

 
Maskirane spodobe će 16. siječnja  preplaviti Galileo na Carnival Intro partiju prije no što preuzmu grad i asimiliraju i veliko i malo u svoje zakrabuljene redove. U 22 sata vibrirajući techno prodire među tvoje atome i trese srca i stopala uz jednog stanovnika Exitova i ADE-ova lineupa TKNO. Iz susjedne Srbije, već godinama gradi svoj glazbeni opus u studiju i iza pulta okačivši svoja izdanja na renomirane techno labele poput Selected Records, Yin Yang Records, I Am Techno, Italo Business, Renesanz, Audio Elite, Patterns, Reload, Sabotage Records, dok s odobravanjem i njišući se uz beat njegove stvari puštaju Carl Cox, Cristian Varela, Christian Cambas, Oxia, Richie Hawtin, Slam, Adam Beyer, Marco Bailey, Piatto, Mark Knight, Dandi & Ugo, Sasha Carassi, Drumcomplex, Alan Fitzpatrick, Luigi Madonna, Axel Karakasis, itd.

alt

 
Uz njega kao podrška za pultom naći će se i Kinkela i  Miss Missticque u leđa o leđa setu s DJ Tiasom. 30 kn za upad, dobra volja, entuzijazam, fantastična ekipa i imaš sve što ti treba za uplovljavanje u najneobičniji riječki mjesec. Šljokice, trake, cirkuski šator, glazba, ples, razularenost i emocionalno oslobođenje. Dobro nam došli na karnevalski intro! Daj čovjeku masku i pokazat će ti svoje pravo lice! 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk