Skip to main content
  • alt

Četiri sata Adama Beyera

Nakon lanjskog iznimno uspješnog Stars Gatheringa s Adamom Beyerom i Chrisom Liebingom kao glavnim zvijezdama, Fetch The Vibe i Ambasada Gavioli vraćaju se sa snažnim partyjem, Drumcode Night.

 
Adam Beyer, osnivač švedske techno etikete, Drumcode, i aktivni mentor mnogima mladim talentima, u Ambasadi Gavioli će u petak, 4. srpnja, odsvirati ekskluzivan 4-satni set.  Beyer će zasigurno isporučiti izvrsnu glazbu u kojoj se isprepliću  žestoku techno i deep zvuk baš ako što se može čuti i u njegovoj tjednoj radijskoj emisiji posvećenoj Drumcodeu. 
{youtube}v–0OhHHKfg{/youtube}
 
Beyeru se na glavnome flooru pridružuje mladi škotski DJ i producent Harvey McKay, poznato ime onima koji prate Beatportove ljestvice jer upravo je na onoj techno ljestvici u posljednjih godinu dana McKay imao tri broja 1. Među tim je trakama i “Lost” izašla upravo na Beyerovu Drumcodeu.
{youtube}HVRVsVuA_H4{/youtube}
 
Na donjem, manjem, flooru, uz domaćega će Boltzmanna, nastupiti još  Link’e te  Matty Hell iz susjedne Italije. Spomenimo još kako publiku za Beyera zagrijava Veztax, veteran slovenske techno scene. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 20 eura dok će na sam dan partyja upad biti 25 eura, a ulaznicu potražite u sustavu Eventim ili pak na sljedećim prodajnim mjestima diljem Hrvatske: Petrol, Europetrol, Interspar, Atlas Airtours, Tisak Media, Exclsive Change, Dallas Music Shop…
 
hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2