Skip to main content
  • alt
  • 11.11.2013.

Četiri sata Petra Dundova

Novo izdanje x Project večeri donosi jedinstven četverosatni nastup našeg najvećeg elektronskog izvoznog proizvoda, Petra Dundova

 
Petar je trenutno na svjetskoj turneji promocije svog zadnjeg studijskog albuma "Sailing Off The Grid", koji je izašao za renomirani belgijski label Music Man. S tog albuma kao jedna od najvećih traka izdvojila se "Moving" te za tjedan dana dobiva vinilno izdanje, njoj se pridružuje i "Canonical Waves", a vi ih čujte ovdje. U Zagreb se Dundov vraća nakon dva mjeseca, upravo nastupom u Kino Klubu, gdje svim posjetiocima sprema specijalnu četverosatnu glazbenu poslasticu.
{youtube}SO10WNaT6SI{/youtube}
 
Uz Petra Dundova, za DJ pultom očekuje vas još jedan Petar, Petar Vojvodić, poznatiji pod aliasom Pete Dux. Pete je osnivač i rezident same x Project večeri, a mnogi ga znaju i po organiziranju uspješnog United Electronic Sound programa, jednog od najkvalitetnijih brandova u promociji elektronske glazbe. 
 
Party se održava u subotu, 16. studenog, u  Kino Klubu Jadran Filma, ulaz je 30 kuna do ponoći, a 40 nakon.

{jcal_latest eventid=4822}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop