Skip to main content
  • alt
  • 8.01.2014.

CFSN DJs sele u Sirup

U novoj godini CFSN, udruga za promicanje audio-vizualnih umjetnosti, pripremila je mnoga iznenađenja, a ujedno  seli i svoj program u novi klub, Sirup.

 
CFSN DJs program je zamišljen kao ugodno druženje novih i starih prijatelja, susretljivih i rasplesanih glazboljubaca. Radi većeg kapaciteta kluba, prijave ovaj put nisu potrebne. Osim što je Sirup nova lokacija održavanja CFSN DJs večeri, pripremaju i peti nastavak Masken’bassa, nakon kojega slave punih 12 godina na sceni.
 
{youtube}dUuI7BZfoGU{/youtube}
 
CFSN DJs jedan je od glavnih projekata CFSN-a, a po glazbenoj dužnosti proputovali su skoro cijelu Europu od Bugarske i Makedonije, preko Budimpešte, Praga do Berlina i Londona te nastupili na velikim festivalima kao što su: EXIT, Sziget, Elevate, Outlook, Hideout, Dimensions, Share, Terraneo, Hartera, te na mnogim drugim. Ovo ljeto gostovali su i na najstarijem dnb festivalu u ovom dijelu Europe – Broken Balkanz na Vitoši pored Sofije, Republika Festivalu u Rijeci, Unknownu u Rovinju, The Garden Festivalu, Špancir Festivalu i mnogim drugima.  Danas broje sedam članova: Feelipa, Funk Guru, phillipe, Dubway, Josip Klobučar, itch, Æon.
 
Prvi CFSN DJs party u Sirupu je na rasporedu u petak, 10. siječnja, za upad ćete do ponoći izdvojiti 20 kuna te 30 nakon ponoći.
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2