Skip to main content
  • 4.06.2007.

COLOURS 3.0. Psychedelic Rave Festival

Expanzija trance zvuka širi se svjetom poput najsmrtonosnijeg virusa. Iako je sound sintetički mnogi ga smatraju zvukom prirode. Počela je sezona open air partija na cijeloj planeti. Ok na nekim mjestima je tijekom cijele godine ali konkretno kod nas, na našem europskom kontinentu izdijeljeno je na sezone. Ljetna i zimska.

Piše: 

Neotkrivsi vam ovom izjavom mnogo toga novog preusmjericu ostatak teksta na inovacije o indoor partijima koji nas svakodnevno okruzuju. Jos jedna stavka da trance ide natura tjekom, govori o tome da su festivali i partiji kao natalitet i mortalitet. Dok se gomila njih iz raznoraznoh razloga otkazuju tako se i gomila njih uspjesno realizira. Na taj nacin se ipak odrzava muzicki balans kako na trance tak i na ostalim scenama. Jedan od krivaca te uspjesnije strane balansa je svakako jedan veliki trance event, s pravom oslovljen titulom festivala, koji ce se krajem lipnja, tocnije, 23.06. odrzati u Moskvi. Naime, manifestacija pod imenom "COLOURS 3.0. Psychedelic Rave Festival" okupice  kako velika tako i srednja, manja i neafirmirana imena koja ovim partijem napustaju pupoljak anonimnosti, na jednom mjestu i pruzit ce mnogim posjetiocima extravagantan provod na moskovskim livadama netako susjedne nam Rusije. U terminu izmedu 23.06. i 24.06. na cak 4 stagea smjenjivace se preko 30 artista u sto live, sto DJ performansima. Svojim izuzetnim vibracijama mnogobrojnu publiku ce, na main stageu, ispunjavati projekti kao sto su Etnica, Safi Connection, Goasia, Space Buddha, Cyber Cartel, Intergalactic, Opium Of The Masses, Bodhisattva 13:20, AD Flash, Roam, PsySpace, G-Light, Sprusmus i mnogi drugi. Impozantnost chill erie ne zaostaje ni najmanje za main stageom okicena projektima kao sto su Iridium, G Light, Kot Matroskin, Unstable Elements, Kors, Run32, AD Flash, Waga, Psylacid, Fl@t itd…

Vec oprobani recepti ove ruske organizatorske ekipe su dobro poznati ljubiteljima trance zvuka tako da nemoze se neocekivati veliki spektar posjecenosti na samom eventu. Detaljniji info mozete dobiti na njihovom web portalu https://www.kpmclub.ru/ pa i ako na ruskom jeziku, uspjecete barem polovicom truda savladati postavljeni pano. Za one koji pak to neuspiju kao dokaz prilazemo par fotografija sa vec odrzanih festivala.
Uzivajte!

Lara
www.soundmute.org
www.myspace.com/lara_pr_of_soundmute

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2