Skip to main content
  • Illectricity Interact

Confusion najavljuju Illectricity Interact festival

Ove subote u sklopu Fade In Partya će ekipa Confusion predstaviti program za nadolazeće izdanje svog "arts & music" festivala.

Piše: 

Naslovna foto

Illectricity Interact

S početkom u 22 sata uz čašicu informacija vezanih uz nadolazeći festival, Confusion DJs lagano će vas zagrijati u klupskom dijelu kina Grič, sve do 2 sata ujutro.

U duhu jamajkanske sound system clash tradicije, sljedeći petak u AKC Medici ćete po prvi put i u Zagrebu imati priliku navijati za vaš najdraži zvuk uz pionire zagrebačke bass music scene. Birati ćete između Bassinvadersa, Kontrapunkta, DUBstepKLUBa i Confusiona. Pobjednik je ekipa koja vas najviše digne na noge i ruke. Zato dođite, plešite, skačite i vičite – Reeewind!

U subotu 27. studenog peti po redu natječaj za mlade i neafirmirane DJ-e i producente dovest će vam na scenu nove snage koje će se ove godine predstaviti u klubu Sirup . Osim ovogodišnjih nucomera, Confusion je pozvao i dva DJ-a koja su već nastupila na nucomersima 2008. i 2009. godine, Iggy Duba i Aeona, da usporedbe radi odmjere snage!

Illectricity nastavlja s programom 02. prosinca naziva Videoskop. To je svojevrsni live video-session na kojem sudjeluju domaći i međunarodni VJ-i. Svaki VJ ima oko 8 minuta da ispriča svoju priču i da se predstavi u sasvim drugačijem okruženju, a publika može, zavaljena u udobna sjedala, gledati i uživati u apstraktnim video kolažima koje inače mogu vidjeti jedino u klubovima.

Glavna večer 04. prosinca u staroj tvornici Jedinstvo mnoge vjerojatno najviše i asocira na Illectricity festival. Upravo u tom magičnom prostoru, na glavnoj festivalskoj večeri gostovali su mnogi poznati glazbenici kao što su: Rustie, Deadbeat, Jon Hopkins, D-bridge, Cooly G, Peverelist, Various Production, Jahcoozi, CLP, Al Haca, Mary Anne Hobbs, Klute, Panacea, itd. Naravno, niti jedna glavna večer ne prolazi bez neizostavne MOE video instalacije. Ove godine nastupaju Hot City, Black Sun Empire , Oneman, Piece of Shh, Robert Radamant i naravno Confusion. Kako je bilo na prošlogodišnjoj glavnoj večeri, pogledajte na ovom videu.

HOT CITY

Gdje ima dima, ima i vatre! Razlog zbog kojeg se tolika prašina digla oko Hot City jest upravo njihova neodoljiva kombinacija starog i novog, urbani bass pristup inspiriran starim New Yorškim houseom, 2-stepom, garageom i old skool raveom, jedinstveni stil koji je osvojio publiku i muzičke krugove sa svojim plesnim beatovima i energičnim vibeom.

BLACK SUN EMPIRE
Na svjetskoj turneji povodom četvrtog studijskog albuma, Black Sun Empire će po treći put izmamiti osmjehe na vaša lica. Za stara i nova vremena! Jer BSE nisu više samo poznati kao vrhunski drum'n'bass producenti i DJ-i, već su se momci jednako uspješno ulovili i u koštac sa dubstepom! Album “Lights and Wires” najbolje predstavlja njihovu svestranost, a opet nepogrešivo odaje jedinstveni zvuk ovog nizozemskog trija koji je svojim stilom osvojio cijeli svijet.

ONEMAN
Oneman je jedan od najcjenjenijih DJ-a na UK bass glazbenoj sceni. Njegova specijalnost je u načinu na koji različite žanrove spaja u plesan i zanimljiv, a istovremeno kvalitetan i smišljen set! Činjenica da je Loefah 2008. izabrao upravo Onemana (koji je samo DJ, ne i producent) da predstavlja Generation Bass na BBC Radio 1 Experimental, emisiji Mary Anne Hobbs, dovoljno govori o kvaliteti njegovih DJ setova.

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2