Skip to main content
  • 14.05.2016.

DANCElectric Residency kao zvuk dubrovačkog ljeta!

Ljeto 2016. stiže u punoj snazi, bujno, jako, glasno i obilno i to na sam jug Jadrana u staru tvrđavu.

 
Klub koji služi kao ušće, sliv i mreža koja hvata sve one lijepe izdanke jedne kulture upravo je ovaj opis ugradio u svoje ime. Culture club Revelin stoga u kamenje naslagano u doba dama i vitezova, u davnom 15. st., ovoga ljeta ugošćuje viteza okruglog intenzivnog stola elektroničkog, DANCElectricPHILIPE-a.
 
Dubrovačka tvrđava odzvanjat će u ljetnim vrućim noćima srijede zvucima DANCElectric Residencyja, sjajnog klupskog projekta s okusom misije organizacije, promocije i produkcije dubokih snažnih house momenta i povremenih izleta u opakijeg techno brata.

 
DANCElectric Residency do sada je ugostio, već u domaćim i globalnim analima ovjekovječene, velikane kao što su Mark Knight, MK, Terry Francis, Nathan Coles, ATFC, Michael Gray, Full Intention, Drop Dopers, Damir Ludvig, Steven Sanders, PlayOne, Pero FullHouse, Ante Jakir, Speed, Audiometric crew, dBA, Casper, Joško Leonii, Galinac Galinac, PhiberOptic (sound&visual wizard)…
 
No ove godine rasplesano električna rezidencija slavi jedan miljokaz. Miljokazi su kao stanice uz put, platoi na kojima staneš i, jednako svjestan svega što je bilo i što tek ima doći, čvrsto stojiš u sadašnjosti ispunjen zahvalnošću i uzbuđenjem. Ovoga ljeta stojimo tako gledajući unazad na davna desetljeća jer točno je 20 godina od kada je Philipe prvi puta službeno stao za pult i u sklopu ovog jubileja stižu i vagoni iznenađenja za one koji će srijede poklanjati bogovima plesa.

FB EVENT: ™DANCElectric Residency ϟ Summe®2016

 
Pa kako su neke divnosti pregoleme u svojoj sreći i vibraciji, volimo ih ujedno rastegnuti kako bi uživali u njima kao jednom kolektivnom dugoročnom stanju nasuprot jednokratnom eventu. Rezidencija se tako manifestira kao putovanje s 12 temporalnih lokacija, 12 poglavlja i noći podno dubrovačkog svoda u poviješću i pričama natopljenim zidinama startne baklje pali 15. lipnja na otvaranju, a za puni raspored oku dozvoli da klizne niže:
 
01st. edition / 15th.June (opening)
02nd. edition / 22nd.June – Petra (Petra Rilović)
03rd. edition / 29th.June – Speed (Ivan Krmek)
04th. edition / 6th.July – DANCElectricPHILIPE 
05th. edition / 13th.July – Alex Kenji
06th. edition / 20th.July 
07th. edition / 27th.July – MANUEL DE LA MARE
08th. edition / 3rd.August – DJ Sam Divine / Ladies night
09th. edition / 10th.August (festival introduction)
10th. edition / 17th.August – dBA
11th. edition / 24th.August – Audiometric (Milan Ratkovic)
12th. edition / 31st.August (closing)

 
Ti si najviše ti kada voliš, kada si sretan, kada slobodan od briga imaš priliku slušati sebe i, sasvim autentičan i nevezan za išta izvan trena u kojem slijediš ritam, osjetiti povezanost sa svima oko sebe. To je ono što glazba radi, nevidljivim valom sve oko sebe spaja u jedno, barem na tren, barem na noć. Pa spojili se mi s vama koji puta u dubrovačkom ljetu. Vidimo se u Revelinu!
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop