Skip to main content
  • Cafe Ole
  • 27.09.2011.

Dašak Ibize ove subote u Tvornici

Party United dovodi najnagrađivaniji klub na svijetu Space Ibiza i spektakularni klubski program u Tvornicu. 

Naslovna foto

Cafe Ole

Ako do sada niste već saznali 1.10., Zagreb, kao jedna od rijetkih svjetskih destinacija ugošćuje senzaciju s Ibize, klupski program Cafe Ole. Space klub ne treba posebno predstavljati jer radi se o najboljem klubu na svijetu koji se tom titulom okitio skoro svake godine od 1999. do 2011. U njemu su gostovali svi najpoznatiji DJ-i današnjice kao Carl Cox, James Zabiela, 2manydjs, Armin van Buuren, a na završetku sezone gostuju npr. Carl Craig, Fedde Le Grand, Wally Lopez, Radioslave, Jamie Jones, Maya Jane Coles i mnogi drugi. Space klub ima pola milijuna followera na Facebooku što je isto samo dokaz o utjecajnosti toga kluba u svjetskim clubbing okvirima.

{youtube}a3Fx_QY-lQA{/youtube}

Program ili još bolje rečeno performans Cafe Ole je krenuo u Spaceu s jednim danom u tjednu da bi se vrlo brzo prebacio na subote kojih je postao zaštitni znak. Na Cafe Ole su također gostovali ponajbolji svjetski DJ-i kojima je čast tamo nastupati, jer radi se o najboljem partiju na Ibizi za ovu godinu. Na završni party na Ibizi dolazi Dita Von Teese, a Zagreb će im biti prva postaja nakon tog zatvaranja. Ono što Cafe Ole izdvaja iz ponude je da na stageu pred vama, uz rezident DJ-a, nastupaju profesionalni plesači i plesačice, vokalistica, drag queen najavljivač i voditelj programa. Za prvih 200 posjetitelja su pripremljene i nagrade – 100 majica i 100 cd-a.

Cafe Ole

Cafe Ole je show koji ne bi trebali propustiti ako od izlaska u klub očekujete više od ''samo'' dobre glazbe. Ovo je iskustvo koje treba doživjeti i provjeriti uživo kako to radi najbolji ovogodišnji program s Ibize. Posebnost Party Uniteda je da vam jedna ulaznica/narukvica omogućava obilaženje svih klubova u programu te besplatnu vožnju ZETovim posebnim party busevima. Za više informacija posjetite https://www.partyunited-zagreb.com.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2