Skip to main content
  • 20.06.2007.

Dave Mothersole starta sezonu u klubu Porat

S drugim danom ljeta, u subotu 23. 06. 2007 godine klub Porat u Prosici ponovo otvara vrata svog čarobnog svijeta. Pod motom Prirodni Koncept, Porat svoj dobro poznati izgled i ljetnu atmosferu obogaćuje širokim programom domaćih i inozemnih autora i izvođača. Sezona počinje gostovanjem starog znanca hrvatskoj publici – Dave Mothersolea.

Piše: 

Dave je na internacionalnoj sceni klupske glazbe prisutan već dugi niz godina, i potvrdio se kao odličan DJ i zabavljač sposoban zadovoljiti i najzahtjevnije na plesnom podiju. Daveu će se pridružiti nova nada šibenske županije DJ Mate, i osnivač Zagrebačke glazbene izdavačke kuće Home Made Electronica, DJ Sergej.

Subotu nakon – 30.6.2007 klub će ugostiti DJ Frajmana te mladog autora Gizma, člana Perfection Party-a, koji će svirati live-act minimalističkih techno zvukova. Dvojicu zagrebačkih gostiju, podržati će DJ Mate. Ovim gostovanjima Porat najavljuje ljetnu sezonu 2007 godine koja će posjetiteljima Porata pružiti bogato glazbeno i zabavno iskustvo. Uz koncerte jazza, rocka i  popa, preko house, techna, electra i soula, svake subote tijekom srpnja u ambijentu kluba Porat, vaša osjetila naići će na opojnu prirodu, opušteni dalmatinski đir i želje za nezaboravnim ljetom.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk