Skip to main content
  • lmc
  • 28.08.2012.

David Puentez za kraj sezone

Ljetnu sezonu u najljepšem klubu u Istri Lighthouse Music Clubu u Vodnjanu privest će kraju još jedan party na kojem će glavnu ulogu odigrati njemački DJ David Puentez.

Naslovna foto

lmc

Nakon vrlo bogate i zanimljive sezone u LMC klubu u Vodnjanu koja je obilovala elektronskom glazbom, jazz programom te domaćim koncertima vrijeme je da se plesno pozdravimo s ljetom. Svoja party zatvaranja LMC će upriličiti u četvrtak 30.kolovoza glazbom koju odabere David Puentez.

Otkako je započeo svoju karijeru 2003. godine, njegov prepoznatljivi zvuk postavlja nove granice, a on je u međuvremenu postao jednim od najperspektivnijih njemačkih DJ-a i producenata.

Davidove bootlegse mora imati svatko tko želi oduševiti publiku, a cijenjeni su i od strane legendi kao što su Bob Sinclar, Chuckie, David Vendetta, The Disco Boys, Fatboy Slim i Miss Nine. Oni su ti koji sudjeluju u Davidovoj karijeri i podržavaju ga. Roger Sanchez ga je čak postavio u središte pažnje u svojoj uglednoj radio emisiji.

{youtube}ujF8KDXCea8{/youtube}

Singlovi "Lovers" feat. Errol Reid, "Let’s Go", "In My Mouth " i "Wow" postali su međunarodno prepoznati, a trenutni smash hit "Melodrama" osvojio je play liste cijelog svijeta i smatra se jednom od najuspješnijih house izvedbi nastalih u 2011. godini.

Ulaznica za posljednji party sezone u LMC-u iznosi 50kn.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk