Skip to main content
  • 6.03.2019.

Denis Quin za 3. rođendan večeri Dobar House. Osvoji ulaznice!

Tri godine Dobrog Housea je iza nas što će se proslaviti 15. ožujka gostovanjem aktualnog nizozemskog house mahera Dennis Quina u zagrebačkoj Operi.

Piše: 


Za tu posebnu prigodu dolazi Dennis Quin, jedno od vodećih nizozemskih house imena u posljednjih par godina s izdanjima za Simma Black, Snatch! Records, Madhouse Records i mnoge druge, čiju glazbu podržavaju i velika komercijalna imena poput Calvina Harissa.

Dennis je energičan za pultom koliko je to i u studiju. Njegova produkcija kombinacija je modernog s bezvremenskim elementima ranih dana housea. 2016. se našao među top 20 najprodavanijih house umjetnika na Beatportu, a 2017. ga Traxsource na sličnu top house listu smjestio na četvrto mjesto te 2018. na 14. Dennis je producent i DJ koji još ima puno za ponuditi, a i ove godine ga čekaju zanimljiva izdanja među kojima je i ono za Strictly Rhythm.

Osnivač ove unikatne klupske večeri je Tom Bug kojeg znate po projektu Housefusion iz prošlog desetljeća, radu na Ibizi uz Burn Residency titulu na hrvatskom tlu, a točka na "i" je zasigurno Ambasador 2017. za najboljeg house DJ-a. Prošle godine Traxsource ga je smjestio na 75. mjesto house producenata za 2018. godinu, njegova izdanja ste mogli slušati na etiketama poput Blacksoul Music, Flashmob Records, Simma Red, All About House i naravno Dobrom Houseu. Njegove energične nastupe ste mogli uloviti diljem Hrvatske i regije, a u Operi će, u petak, 15. ožujka zatvoriti večer.

Facebook Event:
https://www.facebook.com/events/411010682978395/

Za warmup će se pobrinuti Full Ferry, DJ i producent koji je svojim nastupima već nekoliko puta razveselio plesače Dobrog Housea. Njegov warmup nastup dolazi svježe nakon njegovog nedavnog seta u Laubi o kojem se još uvijek priča. Ako ste posljednjih godina bili na Hideout festivalu, dobre su šanse da ste ga ulovili za pultom u Rocsku ili Noi kako dominira nad stotinama plesača željnih dobrog housea, a u petak je izbacio dugoželjenu pjesmu u posthumnoj suradnji sa Dinom Dvornikom.

Dobar House je klupska večer i zajednica ljubitelja širokog spektra house glazbe. Prošle godine klupska večer je ujedno postala i label koji trenutno broji sedam izdanja domaćih i regionalnih producenata. Svoje događaje održali su u brojnim zagrebačkim klubovima poput Sirupa, Mastersa, Kluba i Podmornice, a treću obljetnicu održat će u trenutno najopremljenijem i jednom od najvećih klubova u Zagrebu, Operi.

Nagradna igra!
Poklanjamo 2×2 ulaznice, a pravila nagradne igre su jednostavna. Na našem FB kanalu ovdje u komentaru tagiraj koga vodiš sa sobom na ovaj party i možda nagrade dođe u tvoje ruke. Dobitnike objavljujemo u srijedu 13.03. Random odabirom.
 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2