Skip to main content
  • masters zagreb
  • 19.05.2013.

Depeche Mode afterparty

Akcija u Mastersu se sprema za sve one koji nakon koncerta Depeche Modea 23. svibnja ne idu na spavanac u svoju sobu.

Piše: 

Naslovna foto

masters zagreb


Zvukovi svemira obrušit će se na vas s pulta za kojim će kroz glazbu govoriti i pokazati vam svijet u njihovim glavama gospodari Cycle programa Examine i Zero. Glasine kruže da je nagrada večeri osjećaj ljubavi kroz selekciju plesne glazbe, a zauzvrat se traži da pustite um da prošeta, a vaše tijelo govori na plesnom podiju. Ljudi su ljudi, ali ovaj dvojac vas neće iznevjeriti i žele da se osjećate dragocjeno.
{youtube}J18CJYHH55U{/youtube}

Iako će večer biti žanrovski raznolika i ispresijecana s Depeche Mode stvarima, Examine je obećao da će isfurati anđeoska krila i makeup kao Martin Gore na nekim koncertima, a Zero će biti vaš osobni Isus kome ćete se moliti da vas blagoslovi sa senzualnim trakama. Zato je samo pitanje vremena kada ćete biti za volanom i krenuti u Masters gdje vas od 23 sata očekuje još jedan Cycle. Upad je 20 kuna prije ponoći, a 30 nakon.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2