Skip to main content

Depo za vikend – D3POzik u petak i allnajter u subotu

Za dobar party ne treba ti previše razmišljanja, ali pratiš li nas što ti pišemo objasnit ćemo ti zašto je ovaj vikend Depo klub place to be. Šapnule su nam dobre vile kako se u petak D3POzik, dok u subotu na scenu stupa miljenik među publikom koji vrti allnajter.

Piše: 

Kišni nam je i prohladni ovo tjedan pa treba te nešto toplo zagrijati, gdje si na sigurnome, a što je bolje od tople muzike natapane dobri grooveom. Svi putevi ovoga vikenda vode u klub Depo koji u ponudi ima dvije rasplesane noći gdje će tvoje tijelo prodrmati širi spektar zvukova.

PETAK 10.11. – Znate kako izgleda klub Depo, a znate li kako zvuči? Odgovarate li ovdje sa ne, ili ste ipak u nedoumici, ne brinite, program D3Pozik daje vam odgovor. Novi je to program koji je krenuo ove sezone, gdje se cijela atmosfera kluba nakon ljeta refreshala i sada sa domaćom postavom petkom poziva na zajedničko druženje. Stari je tu lisac Toxic koji svoje u svoje setove uvijek natoči puno groovea i vaše cipelice ne mogu se oduprijeti, a ne zaplešu. Active Line Six vas može provozati na razne načine, obožava stvoriti odličnu priču svojim selekcijama. Eto nam i Kida, koji se drži house faza, ali nisu mu strani ni ostali stilovi. Osim što voli da i vi zaplešete uz njegove muziku, često ćete i njega samoga uloviti istome.
{youtube}OqeoldO02QQ{/youtube}

{youtube}gyb2pYxA3RU{/youtube}

{youtube}vQ3uvqOorSk{/youtube}

[FBevent] – https:// https://www.facebook.com/events/1718708688154094

SUBOTA 11.11 – Ovo nam je uvijek zadovoljsvto najaviti, jer uvijek kada nastupa stvori erupciju oduševljenja. Ime mu je Petar Dundov i ovom prilikom odradit će allnajter. Kakva će to biti večer, Dundov uvijek iznenadi svojim setom, fino pegla i ovo ne smijete propustiti. Ako nije u studiju gdje surađuje sa poznatim licima, onda stvara vlastitu glazbu, a na stolu ga već čekaju i brojne ponude za remixeve. Stvorio je brojne fanove iz raznih kuteva planete, ali nema ništa slađe nego svirati pred svojom publikom. Obostrana je to ljubav i da budemo sigurni da ćete stići tamo, djelimo 2×2 upada.
{youtube}mqi-egv0B58{/youtube}

[FBevent] – https://www.facebook.com/events/502258616802258/

Kako bi si otvorili vrata mogućeg osvajanja ulaznice, trebate:

1. 1. Podijeliti ovaj članak na svom FB profilu s uključenom opcijom "javno"

2. U FB komentaru ispod ovog članka napisati nam gdje i kada ste prvi puta čuli Dundova.

Sretno!

[FB]
[TW]
[IG]

 

brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web