Skip to main content
  • alt
  • 24.07.2015.

DITA Records party u Quorumu!

Rijeka je jedan od najglazbenijih hrvatskih gradova. Čini se da su note jednostavno utkane među gradske i mesnate vene od početaka.

 
Baš u ovome gradu 2014. godine rodio se DITA Records. Na čelu parade kao pokretač i vlasnik nalazi se dobro poznati Riječanin za pultom DJ Tommy Marquez. Jedra svježeg labela okrenuta su prema strujanjima Housea, Tech Housea i Progressive Housea.

alt

 
DITA Records tako i tako ima misiju, a to je donijeti glazbu svijetu pa nekoliko puta godišnje baca sjajne evente. Ljetna inačica eventa odvit će se na prvi dan mjeseca kolovoza u beach baru Quorum u Kostreni.
 
Dok će se led zveketavo lijeno topiti u orošenim čašama koje polažeš na vrat, temperaturu na flooru diže fina gusta kreme domaće elektronike. Za vaše zadovoljstvo ovdje su Miss Soulfly, Adoo, Labozz, Tommy Marquez, Dawizz, Igoritza, Poco Loco i Toxic.
 
Zvučnici se pale uz pucketanje oko 22 sata, a službeni after počinje u 7 ujutro. Spremi pedesetku u džep za upad i to je to! Nimalo loše za jedan baš fini lineup!
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk