Skip to main content
  • Aleksij
  • 29.03.2007.

DJ Aleksij u klubu Alter Ego

U riječkom klubu Alter Ego sprema se nova house fešta, naime u petak, 30. ožujka u goste stiže DJ Aleksij , najcjenjeniji slovenski producent i vjerojatno najbolji house DJ. Poznat je po svom izvrsnom i jedinstvenom odabiru glazbe. Od 1999. je rezident legendarne Ambasade Gavioli, najjačeg slovenskog kluba, za koji su svi čuli u ovom dijelu Europe.

Piše: 

Naslovna foto

Aleksij

Nakon što je nastupao po cijeloj Sloveniji, posjećivao je mnogo puta Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Italiju i Austriju. 2002. godine izdaje prvi miksani house CD u Sloveniji, "House Spectrum vol.1". U to vrijeme debitirao je kao producent, izdanjem "Affresco – Get Some". Njegovim slijedećim produkcijama, "Fatal Song" i "Bulletproof", privukao je veliku pozornost svjetske house scene. Trenutno, Aleksij priprema mnogo novih projekata sa uglednim producentima poput The Beginerz i Justin Drake…

Podršku u klubu Alter Ego pružiti će mu domaći dečki, DJ David aka System Divine te Danny, dok će VJing odraditi AIKO. Cijena ulaznice iznosi 40 kn.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2