Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

DJ Jock vrti na partyu Exit festivala u sklopu Amsterdam Dance Eventa

Četvrtak, 14 Listopad 2021

EXIT će ove godine ponovno ostvariti suradnju s čuvenim Amsterdam Dance Eventom (ADE),  i to na partyu koji će u petak, 15. listopada, biti održan u Faralda Craneu, jednom od najuzbudljivijih klubova i hotela na svijetu, koji se nalazi 50 metara iznad Amsterdama, na vrhu monumentalnog građevinskog krana.

Kao jedina festivalska grupacija na svijetu koja je u 2021. godini uspela organizirati čak četiri festivala u tri različite države, EXIT će amsterdamskoj publici i gostima ADE predstaviti eklektičan lineup cijenjenih internacionalnih izvođača elektroničke glazbe, koji čine Anfisa Letyago, Adiel, DJ Jock, Daniella da Silva, Human Rias i Lieke Trienekens.

Nastupi počinju u 17 sati, a bit će emitirani i uživo na Exitovoj Facebook stranicii YouTube kanalu.

Amsterdam Dance Eventje najveća smotra elektroničke glazbe na svijetu, koja okuplja sve vodeće, ali i dolazeće DJ-eve, producente, izdavače, agente, promotere, produkcijske kuće, i brojne druge aktere globalne elektroničke scene, a bit će održana od 13. do 17. listopada. Festivalski program ove godine uključuje preko 350 događaja. Na ADE će ove godine nastupiti Adam Beyer, Charlotte de Witte, Maceo Plex, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, i mnoga druga ugledna svjetska imena iz elektroničke glazbe.

Suradnja s ADE traje od 2018. godine, kada mu se EXIT sa svojom No Sleep glazbenom platformom pridružio, i pred najznačajnijim predstavnicima glazbene industrije predstavio neke od najboljih DJ talenata iz naše regije, kao što su Marko Nastić, Ilija Đoković i DJ Jock.  Nastavak suradnje s ADE u 2019. godini, predstavio je prvi • LIFE STREAM događaj, kojim je započet najveći ekološki projekt ovog festivala. Tada su na ADE, također u Faralda Craneu, nastupili ARTBAT, u tom trenutku dobitnici nagrade za najbolji novi DJ duet, kao i regionalni talenti Coeus, After Affair i Andrew Meller.


Foto: Tommaso Napolitano

Anfisa Letyago se prvo afirmirala na napuljskoj klupskoj sceni, a zatim su uslijedila izdanja za njujorški Nervous Records i Coxovu etiketu Intec, kao i nastupi na najvećim svjetskim festivalima. U ovom trenutku jedna je od globalno najbrže rastućih zvijezda elektronske scene, koja hrabro korača stazom Nine Kraviz, Charlotte de Witte i Amelie Lens. Adiel je multitalentirana Talijanka s rezidencijom u rimskom klubu Goa, i vlasnica je izdavačke kuće Danza Tribale.DJ Jock
, splitski DJ i producent, važi za jednog od najkvalitetnijih producenata među novim generacijama hrvatske, ali i regionalne scene. Daniella da Silva, porijeklom iz Južne Afrike, i s diplomom iz glazbene produkcije sa Soul Candi Instituta, predstavnica je berlinske underground scene. Human Rias poznat je kao rezident i booker nekadašnjeg kultnog minhenskog kluba MMA (Mixed Munich Arts), dok je domaćin večeri amsterdamska DJ-ica Lieke Trienekens.

DJ Jock će u petak napraviti Instagram Takeover profila Klubske scene i objaviti nekoliko foto/video sadržaja, kako bi Vam predočio atmosferu iz Amsterdama.