Skip to main content
  • 20.03.2018.

DJ Ogi u Crkvi sprema Journey 16 uz DJ i Live P.A. set

Ove subote u riječkoj Crkvi sprema se veliki party na kojem pokretač techno scene na tim prostorima DJ Ogi, sprema 16. po redu Journey događaj.

Piše: 

Naš dobro poznati DJ, producent i promotor industrijskog techno zvuka, Dalibor Ogorevac u svijet elektroničke glazbe uputio se daleke 1995. godine. Danas, modernom dobu, sa svojim alter egom spada među predvodnike domaće techno scene. Sa jedne strane gledamo ga u ulozi glave etikete Technodrome, a druga strana je ona kada stoji ispred nas za DJ pultom i odrađuje još jedan u nizu energičnih setova začinjenin tvrđim plesnim zvukom.


Pa u ovu subotu 24. ožujka, sprema sljedeći po redu Journey partija, koji tako ovom prilikom stiže do broja 16. Večer koja će svakako biti zanimljiva jer odradit će i DJ set te standardni Live P.A. Kako je i sam otkrio putem Facebook, počastit će publiku sa novim trakama koje će tokom ove godine izaći na 4 različita vinyl izdanja.

Sve tako počinje u ponoć, a želite li osigurati upad za ovaj događaj DJ Ogi poručuje da mu se osobno javite kako bi vas obavjestio o letcima sa kojima upadate koju kunu jeftinije.

RAVE ON!


[Event]

>DJ Ogi virtualno<
https://www.facebook.com/dj0gi/
https://www.dj-ogi.com/
https://soundcloud.com/dj-ogi

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk