Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Dobar House otvara sezonu 20/21

Srijeda, 09 Rujan 2020

Ekipa iz Dobrog Housea jedva je dočekala ponovno druženje, a sezonu će započeti tulumom na terasi kluba Masters.


Party će se održati u petak 11. rujna s početkom u 18 sati, a s fajruntom najavljenim za ponoć u skladu s epidemiološkim mjerama za klubove i barove.

Po prvi put na Dobar House dolazi Klassan, mladi DJ iz Novske koji vodi vlastiti label i radio emisiju Deepnd Records. Prošle godine bio je svrstan među 30 najboljih producenata iz regije prema jednom portalu.Uz njemu svojstven sirovi house, tech i minimal, producira i rap glazbu. Klassan je novije ime s iznimno velikim potencijalom što se osim kroz glazbu može vidjeti i kroz njegov način rada na zvuku i promociji svoje radio emisije i labela.FB Event: Dobar House season opening 20/21 na terasi!

Uz jedan zaista zanimljivi debi na Dobrom Houseu, za sam početak ovog događaja zagrijat će nas Stefanic, provjereni igrač house i disco glazbe, i najsvježiji remikser Bugove i Groovelinove stvari 'Something's Takin' Over' koja je od osnutka etikete Dobar House jedna od najpopularnijih i najpuštanijih pjesama. Sredinu večeri preuzet će, naravno, Tom Bug.