Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Dobar House slavi 7 godina i priprema turneju. U Zagreb stiže Kolter (ex Djoko)!

Ponedjeljak, 06 Ožujak 2023

Popularna hrvatska etiketa Dobar House pripremila je bogat program za nadolazeću proljetnu sezonu partyja

Dobar House je pripremio program za nadolazeće godišnje doba - proljeće. U tjednima i mjesecima ispred nas očekuje nas proslava sedmog rođendana Dobrog Housea uz Koltera te nastupi diljem Hrvatske.


 

 

Prvi Dobar House u Dubrovniku na repertoaru je 18. ožujka u klubu Dubina. Iz etikete nam otkrivaju “Za naš dubrovački prvijenac napravit ćemo mali label showcase, tako da na lineup stižu dubrovčanima dobro poznati Vedritunes i Dyook. Oboje imaju singlove na Dobrom HouseuVedritunes je 2021. s nama napravio reizdanje svojeg hita 'Love Tool Direct', a Dyook je nedavno izbacio svoj singl 'With A Touch Of Nostalgia' s odličnim rezultatom na Beatportu.“ Uz DJ-eve s juga Hrvatske, u klubu Dubina nastupiti će i Elena Mikac te Tom Bug.

FB EVENT: Dobar House Dubrovnik Vol. 1

Centralni događaj proljetne sezone Dobrog Housea je proslava sedmog rođendana 14. travnja uz Koltera (producenta otprije poznatog kao DJOKO) u Aquarius Klub. Ovaj party će označiti i prvih godinu dana njihove nove ere koja je započela dolaskom Prunka i M-Higha u Aquarius 2022.

Kolter je producent koji je već godinama u neprekidnom rastu popularnosti zahvaljujući svojim energičnim setovima i odličnim izdanjima s kojim je zadobio srca brojne svjetske publike. Od domaćih snaga pridružuju mu se domaćini Elena Mikac, Tom Bug & Grooveline te Soulfreq, perspektivni mladi producent iz Rijeke koji je svoj zvuk na Dobrom Houseu imao prilike predstaviti nekoliko puta kroz nastupe i izdanja.

FB EVENT: Dobar House w/ KOLTER: 7-Year Anniversary

Krajem mjeseca, točnije 29. travnja Dobar House se po drugi put vraća u Rijeku. Nakon  uspješnog prvog izdanja u punom Pogonu Kulture, Dobar House se vraća na isto mjesto zločina, ovog puta s gostujućim DJ-em koji svoje ime već neko vrijeme gradi i u Hrvatskoj a uskoro nas čeka i njegov novi EP na Dobrom HouseuKirik. Ostatak lineupa i Facebook event biti će najavljeni uskoro!

 

Party sezona u house ritmovima nastavlja se i u svibnju kada Dobar House sudjeluje i na The Garden pres. Defected Zagreb. U hrvatsku metropolu 5. svibnja u The Garden Brewery stižu Prunk i Darius Syrossian. Svi detalji su dostupni na službenom Facebook događaju.

FB EVENT: The Garden pres. Defected Zagreb

Dobar House svoju zagrebačku sezonu završavaju u Petom Kupeu u svibnju ili lipnju, a datum ćemo saznati uskoro. Iz Dobrog Housea nam također otkrivaju kako će se održati minimalno dva partyja negdje u središnjoj Dalmaciji, a više informacija obećavaju uskoro.

Kako bi pravovremeno znali o nadolazećim Dobar House partyjima, posjetite njihovu web stranicu ili ih zapratite na Facebook stranici te Instagram profilu.