Skip to main content
  • filip motovunski

Drum’n’bass gruvalica u Baraci

U očekivanju nove adrese stalnog prebivališta Sirup kreće u još jednu etapu ljetnih avantura, mini turneja i gostovanja.

Naslovna foto

filip motovunski
 
Ovaj put u suradnji i posredstvom vesele družine iz Kutine u tamošnjem bastionu zabave, kultnoj Baraci sudjeluje u još jednoj drum’n’bass gruvalici u režiji Filipa Motovunskog, neprikosnovenog prvaka d’n’b-a u Hrvata.
 
Za stariju genraciju, zaštitni znak Motovuna i danas je vjerojatno tartuf, koji se nekih stotinjak godina skuplja iz okolnih šuma, no mlađi će ga prije asocirati uz filmski festival i mladića po imenu Filip, motovunskog d’n’b/jungle DJ-a i producenta, koji je posljednjih godina postao jedan od glavnih aktera d’n’b scene na ovim prostorima. Filip je dio bivše hiphop/d’n’b/jungle grupe PCP koju su činili Ivan Babić (Boost) i sam Filip, a danas je dio poznate svjetske jungle/d’n’b etikete Junglexpeditions. Autor je već dobro poznatih obrada “Djevojke u ljetnim haljinama”, “Kad bi svi”, “Ta pa tap”, “Koke linija”… Uz Big Buda, The Green Mana i Rahmaneea, Filip je dio nove njemačke d’n’b etikete Breaks Per Minute (BPM Rec).
Zadnje tri godine odvrtio je čak  300 partyja u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni I Hercegovini, Srbiji, Njemačkoj s imenima kao što su Tricky D, Rahmanee, John B, RCola, Confusion, Banana Zvuk, Mc Yuri, Stillness, DJ Peers, Jacky Murda, Daniel S, JinSan, Kingston Sound, MRK1, Yesh, Rea, Roots in Session, Bassinvaders, King Shango Soundsystem, Swift, Safety breaks, Meniga, Pips, Edo Maajka, Dirty Beats Crew, Gypsy Jungle…
 
Party je zakazan za subotu 8. lipnja, uz Filipa gruvaju i HerYa i poseban gost čiji ćete identitet doznati ukoliko se uputite na gruvalicu što će vas stajati samo 20 kuna
 
 
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2