Skip to main content
  • alt
  • 29.06.2015.

Dubrovačke Banje gore u srpnju

Jedan od najstarijih gradova ikada utemeljenih na našem području, nekada jedini grad-država koji je u pomorskoj trgovini Mletcima mogao reći neka gutaju morsku pjenu, a danas ultimativno turističko i kulturno središte.

 
Sve je ovo Dubrovnik i toliko mnogo više. No ovoga ljeta naše putovanje neće biti povijesno već glazbeno jer je obalu ovoga grada zagrlila plaža Banje, na kojoj se smjestio istoimeni restoran, lounge bar i klub koji je u žiži ljeta odlučio postaviti osvježavajući svibanjski program.

alt

 
Krenimo prvo na petke. Prvi od svibanjskih party svetaka, 3. svibnja, ugostit će Radu Banyana iz susjedne nam Srbije dok će onaj 10. dočekati Harisa. 17. će srpnja plesači imati priliku protresti meso na Blacksoulu, dok 24. iza pulta staje jedna dama Michelle C. a posljednji dan srpnja ispraćamo uz domaćeg člana CFSN-a Funk Gurua.

alt

 
Subota je dezignirani dan kada barijere između poslovnog i privatnog tebe popucaju i napokon si se ustao bez alarma koji ti tako neljubazno urla u uho svako jutro. Počasti si dakle ovu, budilicom opetovano silovanu, zvučnu školjku zvukovima koji liječe traumu i pridruži nam se 4. srpnja s gostom iz Velike Britanije Asadinhom. 11. pak naoštri cipele za Bretta Johnsona iz SAD-a dok te do kraja mjeseca čekaju još dva Britanca. Silicone Soul 18. srpnja i Faze Action 25.
 
Fini internacionalni lineup na vrućem jugu! Banje su spremne! Jesi li i ti?
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2